poze ce se intampla in culise program 26 octombrie 1 noiembrie

Ce se întâmplă În Culise - Program 26 Octombrie - 1 Noiembrie

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 26 Octombrie 2012 19:30 - Joi 1 Noiembrie 2012
Teatrul „În Culise” (str. Ștefan Mihăileanu nr. 53, în intersecția Pache Protopopescu cu Traian, stația ratb Traian)

Categorii: Spectacole si Filme

Numar min/max participanti: 50/0

A venit vremea friguroasă, vreme de mers la teatru şi la ceai… Ce vă pot garanta este că În Culise vei avea parte de dimineţi aromate, de după-amiezi amuzante şi de seri magice – toate călduroase! Cu teatru şi ceai!

Vineri, de la ora 20:00, Toţi bărbaţii mei vă aşteaptă pentru a vă dezvălui secretele gândirtă ii feminine, iar după spectacol de la 21:30 vă aşteptăm la o super-petrecere: HALLOWEEN big fat awesome PARTY (Bei cât vrei cu 60 de lei). Sâmbătă de la ora 19:00 Scrisori către Rita – The Show – acel spectacol controversat care stârneşte întrebări şi oferă răspunsuri vă aşteaptă În Culise. Duminică de la ora 19:00 Amelie Nothomb vă spune povestea unui Sabotaj din Iubire.

Marţi de la ora 20:00 vă aşteptăm la un spectacol despre prietenie: Fermoare, nasturi şi capse, iar Miercuri de la 21:00 vă spunem despre Frumoasa călătorie a urşilor panda povestită de un saxofonist care avea o iubită la Frankfurth. Joi, de la 21:00, un spectacol cu peste 250 de reprezentaţii şi cu mare succes la bărbaţi: Monoloagele Vaginului.

Hai şi tu în lumea teatrului!

Vineri, 26 Octombrie
ORA 20:00
TOŢI BĂRBAŢII MEI
După Cristi Juncu
Cu: Diana Giubernea
Regia: Mona Gavrilaş
Durata 1h

“Toţi bărbaţii mei” este o comedie spumoasă, plasată în decorul urban. În centru atenţiei avem o femeie, care nu poate să doarmă din cauza vecinilor de bloc, prea zgomotoşi. Situaţia este absolute normal sau măcar binecunoscută de toată lumea. La fel e şi femeia: cel puţin normală. Frământările şi monologurile ei, mai mult sau mai puţin interioare, sunt însă pretextul pentru o comedie în care ne regăsim toţi, femei şi bărbaţi, cu neîncrederi, întrebări şi gânduri secrete.
Actriţa cameleonică Diana Giubernea (în “Monoloagele Vaginului” interpretează mai mult de zece personaje) intră sub incidenţa personajului creat de regizoarea Mona Gavrilaş, adică devine o femeie ca o “vioară Strafivarius cu corzile cam întinse, gata să plesnească”.
Fireşte că meditaţiile doamnei în cauză se îndreaptă destul de repede spre universal masculine cunoscut sau în curs de cercetare.
Un jurnaş cu zâmbet al simţurilor, spectacolul “Toţi bărbaţii mei” analizează cu ironie sau seriozitate experienţe şi trăiri umane, predominant feminine.


ORA 21:30
HALLOWEEN big fat awesome PARTY

I party
You party
He/She parties
We.. HALLOWEEN!

Halloween, neHalloween.. noi tot facem o mega-petrecere costumaţi în personaje diverse! Îi poţi întâlni pe Pocahontas, pe Albă ca Zăpada, pe Episcop, pe Mumie, pe Superman, pe Pisicuţe, Zâne sau Vrăjitoare şi aşa mai departe..

Aşa că VINERI, 26 Octombrie, de la ora 21:30 ne întâlnim cu toţii În Culise (Str. Ştefan Mihăileanu nr. 53) să ne distrăm aşa cum numai noi ştim!

Petrecerea va fi cu Open Bar la doar 60 lei de persoană. Altfel spus, plăteşti numai 60 de lei şi bei cât vrei!

Ce poate fi mai frumos? Asta-i seara în care poţi să fii altcineva, poţi să fii cine vrei tu să fii.

Nu uita. Vineri, 26 Octombrie, ora 21:30. Open Bar - 60 lei/persoană.

SAMBATA, 27 Octombrie
ORA 19:00
SCRISORI CĂTRE RITA – THE SHOW
După Ştefan Caraman
Cu: Ştefan Nistor, Maria Popovici
Regia Cristian Bajora
Durata: 1h

În urma succesului de care s-a bucurat primul sezon al serialului Scrisori către Rita între lunile martie şi septembrie 2012, Nic Labiş şi Rita iau iarăşi forme umane, de data aceasta într-un show unic de 1h şi 30 minute., în stagiunea 2012-2013 a Teatrului În Culise.
Un spectacol aproape de stand-up comedy, fără scrupule, fără ruşine, fără perdea, un show în care îţi vei regăsi cele mai ascunse fantezii şi gânduri, Scrisori către Rita – The Show este un spectacol erotic, datorită minunatei prezenţe nud a Mariei Popovici, o comedie absolută graţie lui Ştefan Nistor care interpretează şi povesteşte cu sinceritate şi lejeritate, câteodată filosofic şi metafizic mulţumită excentricităţii lui Ştefan Caraman şi o experienţă cultural specială pentru care trebuie să mulţumim regizorului Cristian Bajora care a avut curajul de a aduce acest roman pe scenă.


DUMINICA, 28 Octombrie
ORA 19:00
SABOTAJ DIN IUBIRE
După Amelie Nothomb
Cu: Anca Pitaru
Durata: 1h

LUNI, 29 Octombrie
-


MARTI, 30 Octombrie
ORA 20:00
FERMOARE, NASTURI ŞI CAPSE
De Mihai Ignat
Cu: Amelia Ursu, Ionuţ Măierean, George Macrea
R: Claudiu Puşcău

4 prieteni, o sinucidere, o brichetă, multe întrebări şi dileme… într-o piesă de teatru despre prietenie, despre greşelile pe care le facem, despre fragilitatea vieţii, despre moarte şi despre dorinţa de-a merge mai departe…
Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=6icmtt2woV4&feature=youtu.be

MIERCURI, 31 Octombrie
ORA 21:00
FRUMOASA CĂLĂTORIE A URŞILOR PANDA
De Matei Vişniec
Cu: Cosmina Soare, Ştefan Nistor, Maria Popovici, Laura Marin, Alexandru Banciu, Bogdan Stanciu
La saxofon: Sofian Miron
Durata: 1h15


JOI, 1 Noiembrie
ORA 21:00
MONOLOAGELE VAGINULUI
Dupa: Eve Ensler
Cu: Diana Giubernea
Regia Mona Gavrilas
Durata: 1h

Foarte longeviv, spectacolul regizat de Mona Gavrilaş a stârnit interesul publicului din toată ţara, care a vrut să îl vadă şi să îl revadă. Această adaptare românească a unui text american celebru şi controversat la vremea apariţiei sale, are câteva atuuri: subiectul abordat – universul feminin, cu emoţiile şi trăirile specifice, viziunea regizorală care nu se bazează pe artificii, ci pe comunicarea cu publicul, care devine parte integrantă în spectacol şi, mai ales, jocul actoricesc al Dianei Giubernea, care se insinuează ca o şerpoaică, reuşind să îşi schimbe identitatea, să călătorească în timp şi în spaţiu, împreună cu toţi cei din sală.

Mai multe detalii: http://teatru.inculise.ro/

Pret bilet: 17,5

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1487

Eveniment postat de organizator

Adaugat in urma cu 4195 zile, 25 Oct. 2012

Adaugat de cursurideactorie

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 24

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .