poze bucharest film biennale 1

Bucharest Film Biennale 1

Bucuresti , Bucuresti. Duminică 7 Decembrie 2014 20:00

Categorii: Spectacole si Filme

BUCHAREST FILM BIENNALE 1 (Bienala Internationala pentru Film Bucuresti), generata de Pavilion - journal for politics & culture - va avea loc intre 21 mai - 24 mai 2015 si va fi curatoriata de Andrei Rus (RO), care va indeplini si functia de director al BFB.

BUCHAREST FILM BIENNALE este un proiect unic in zona de film din punct de vedere al conceptului si selectiei, dar si al modului de proiectie.

Prin programele sale, BFB incearca sa descopere, sa sprijine si sa inspire regizori, actori, tehnicieni de film din Romania si restul lumii si sa creeze un anume gen de public pentru filmele acestora.

BFB este o organizatie destinata sa prezinte cele mai bune si mai promitatoare filme romanesti si internationale intr-o maniera noua, cu o experienta de vizionare speciala, in diverse locuri alternative din Bucuresti.

BUCHAREST FILM BIENNALE - BIENALA DE FILM BUCUREȘTI devine forum pentru film intr-unul din cele mai interesante orase cu potential artistic din Europa de Est. Avand loc la fiecare doi ani in locatii diferite raspandite prin Bucuresti, Bienala este coagulata de conceptele diferite ale curatorilor alesi pentru a incepe un dialog cu orasul, publicul, oamenii interesati in film ca forma de arta si artistii de film din lume.

BFB reprezinta o incercare de rasturnare a experientelor inscenate, doreste sa regandeasca si sa reimagineze procesele hegemonice, pozitionand in acelasi timp Bucurestiul ca mediu eclectic de schimb si actiune culturala.

Board-ul BFB include critici, teoreticieni, artisti si regizori din diferite parti ale lumii, si este format din Sorin Botosaneanu, Arantxa Etcheverria, Andrei Ujica, Corneliu Porumboiu, Jean-Pierre Rehm, Bettina Steinbrügge si Gerwin Tamsmas.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1204
Cuvinte cheie: Bucuresti
miriam miriam

Adaugat in urma cu 3402 zile, 04 Dec. 2014

Adaugat de Valpro

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3593

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .