poze ad libitum voices

Ad Libitum Voices

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 16 Decembrie 2022
bulevardul regina elisabeta 45

Categorii: Spectacole si Filme

pop-opera, romante, cantonete, lieduri

Tip spectacol: pop-opera, romante, cantonete, lieduri
Componenta muzicala:
Tiberius Simu
Sergiu Coltan
Vlad Morar
Cristian Ignuta

Durata: 1h 30min (fara pauza)

Sinopsis

Grupul Ad Libitum Voices Official, infiintat in noiembrie 2012, la Cluj-Napoca, este unul dintre putinele grupuri vocale din Romania ce adopta stilul pop-opera.
Acest stil, pop-opera, este un sub-gen al muzicii pop, caracterizat de interpretarea unor cantece pop cunoscute in maniera operei sau operetei. De asemenea, asa cum se intampla frecvent, pop-opera poate imprumuta cantece, arii, fragmente, motive din opera si muzica clasica pentru a le converti intr-o interpretare stilizata in stilul pop, al muzicii usoare.

Termenul muzical “ad libitum”, corespondentul italienescului “a piacere”, ce defineste libertatea in interpretarea unui fragment muzical, l-au considerat ca fiind unul ce descrie cel mai bine activitatea lor artistica, atat prin diversitatea repertoriului ales cat si prin faptul ca isi pun amprenta personala asupra pieselor abordate.

Trupa este formata din doi tenori, un bariton si un bas: Tiberius Simu, Sergiu Coltan, Vlad Morar si Cristian Ignuta. Absolventi ai Academiei de Muzica „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca, cu o bogata activitate artistica, ei sunt colaboratori activi ai Operei Nationale Romane din Cluj-Napoca, dar si ai altor institutii artistice din tara.

In ultimii ani, Ad Libitum Voices s-a bucurat de o bogata activitate concertistica, evoluand in Cluj pe scenele Operei Nationale Romane, la Casa de Cultura si pe scenele in aer liber ale festivalurilor Jazz in the Park si Cluj Symphony Experience, la Teatrul de Arta din Deva, in Galati, Bistrita, Targu Mures, Oradea, la Filarmonica din Botosani, Teatrul „Aurel Manea” din Turda si multe altele.

Mai multe detalii: https://teatrulelisabeta.ro/ticketsys-event/ad-libitum-voices-16-12-2022/?utm_source=Vin+si+eu%2Fad-libitum-voices-16-12-2022%2F&utm_medium=cpc&utm_campaign=Vin+si+eu%2Fad-libitum-voices-16-12-2022%2F&utm_id=Vin+si+eu%2Fad-libitum-voices-16-12-2022%2F

Pret bilet: 80/100

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 159
Cuvinte cheie: jazz , Evenimente Bucuresti
otilia ioana

Adaugat in urma cu 197 zile, 21 Nov. 2022

Adaugat de Restaurant Elisabeta

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 830

Alte Evenimente din Bucuresti
concert guns n roses

Concert GUNS N’ ROSES

Bucuresti, Bucuresti. Duminică 16 Iulie 2023
concert tom jones la bucuresti

Concert Tom Jones la Bucuresti

Bucuresti, Bucuresti. Duminică 18 Iunie 2023
concert depeche mode la bucuresti

Concert Depeche Mode la Bucuresti

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 26 Iulie 2023
concert amon amarth la bucuresti

Concert Amon Amarth la Bucuresti

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 1 Iulie 2023
  • Ai ceva de zis?

    .