poze noaptea culturala iberica

Noaptea Culturală Iberică

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 4 Aprilie 2014 20:00
Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, strada Pitar Moş, nr 7-13, sector 1

Categorii: Spectacole si Filme , Petreceri , Jocuri si Concursuri

ASLS vă invită la Noaptea Culturală Iberică!

În ce lume mai călătorim următoarea vineri? Ce-ar fi dacă am vizita împreună Spania și Portugalia? Cu această propunere venim în întâmpinarea tuturor celor pasionați de culturile celor două țări – vom petrece o seară în care vom afla toate detaliile picante ale unei călătorii în Peninsula Iberică!
Asociația Studenților din Facultatea de Limbi și Literaturi Străine are plăcerea de a vă invita la Noaptea Culturală Iberică. Evenimentul va avea loc vineri, 04 aprilie 2014 începând cu orele 20:00 la Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, strada Pitar Moş, nr 7-13, sector 1, București.
Pentru a intra în spiritul iberic încă de la început, Noaptea va debuta cu o serie de invitați speciali, care vor aduce în Amfiteatrul Twain atmosfera spaniolă și portugheză.
Seara va avea multe surprize pentru cei atrași de muzică, ei își vor încânta auzul cu ritmuri spaniole și portugheze, vor putea să dea adevărate concerte în cadrul rundelor de karaoke și vor avea oportunitatea de a asculta live artiști care vor aduce cu ei o bucățică din lumea iberică, propunându-și să ne captiveze cu muzica și dansul lor, într-un spectacol de excepție. Nici gurmanzii nu sunt uitați, aceștia sunt așteptați să deguste delicatese iberice și să își stingă setea în cafeneaua care va fi deschisă pe toată durata festivalului.
Noaptea va continua cu premii, jocuri și cu workshop-uri de carieră, unde invitații noștri, experți în diferite domenii, vor dezvălui care poate fi punctul comun a două culturi aparent diferite: cea spaniolă și cea română. Cei interesați își pot arăta îndemânarea în cadrul atelierelor de gastronomie, de azulejos și cel de limbă. Ne vom întoarce în trecut să căutăm comori pierdute în Treasure Hunting și vom fi spectatorii unei piese de teatru pusă în scenă de către Echipa de Teatru ASLS. Între timp, vom avea o sală deschisă unde filmele spaniole și portugheze vor rula până la terminarea Nopții Culturale.
Noaptea Culturală Iberică se adaugǎ seriei proiectului „Nopțile Culturale ASLS” ȋnceput de ASLS România încă din iarna anului 2011 şi care a cuprins evenimente culturale ce au prezentat tradiţii şi obiceiuri specifice culturilor multor țǎri ale cǎror limbi se studiază în cadrul Facultăţii de Limbi şi Literaturi Străine (FLLS) din Universitatea Bucureşti.
Vă așteptăm!

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/741638429189982/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 943
Cuvinte cheie: karaoke , Evenimente Bucuresti

Eveniment postat de organizator

serban

Adaugat in urma cu 3671 zile, 01 Apr. 2014

Adaugat de aslsserban

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 2

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .