poze noaptea divelor delia bucharest ladies orchestra
poze noaptea divelor delia bucharest ladies orchestra poze noaptea divelor delia bucharest ladies orchestra poze noaptea divelor delia bucharest ladies orchestra

Eveniment Anulat !



Noaptea Divelor - Delia & Bucharest Ladies Orchestra

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 23 Mai 2014 20:00 - Vineri 23 Mai 2014
Teatrul de Vara Herastrau, Bucuresti

Categorii: Spectacole si Filme , Muzica si Concerte , Festivaluri

Bilete disponibile in Reteaua Diverta, Libraria Eminescu, Magazinul Muzica, Sala Palatului, oficiile Postei Romane, Magazinele Inmedio (semnalizate bilete.ro) si Magazinele Germanos sau online pe soimul.eu, myticket.ro, bilete.ro, biletoo.ro si blt.ro.

Pastrand „traditia” ultimelor evenimente produse de Mall4Art, nu ne dezmintim nici acum si venim cu un nou proiect, concept propriu. Un show unic pe piata din Romania, Spectacolul „Noaptea Divelor” va debuta la Teatrul de Vara din Parcul Herastrau in 23 mai, urmand ca in viitorul apropiat sa ajungem si in cele mai mari orase din tara.
Intr-un concert extraordinar indragita cantareata Delia va interpreta live cele mai cunoscute melodi ale ei intr-o reorchestrare de exceptie acompaniata de Bucharest Ladies Orchestra (prima filarmonica privata exclusiv feminina din Europa).
Spectacolul de la Bucuresti are o dubla insemnatate. Pe de o parte demararea unui ambitios si grandios proiect la nivel national, dar si lansarea oficiala a Bucharest Ladies Orchestra.
Bucharest Ladies Orchestra, este o orchestra simfonica, compusa din instrumentiste profesioniste (orchestra numara peste 36 de instrumentiste), ce abordeaza toate genurile muzicale, la un nivel foarte inalt, pe masura repertoriului acestora. Membre ale diferitelor orchestre de elita, reunite pentru a reda publicului momente deosebite in compania muzicii Bucharest Ladies Orchestra vor fi cu siguranta in scurt timp foarte apreciate pe „piata muzicala” din Romania si nu numai.
Membrele orchestrei Bucharest Ladies Orchestra, in incercarea de a merge dincolo de limitele si sentimentele lor, se vor apropia de noi stiluri muzicale, iar emotiile transmise vor da viata si valoare prin esenta interpretarii artistice raspunzand fiecarui sunet in incercarea de a obtine perfectiunea.
Mall4Art (in calitate de producator) impreuna cu Bucharest Ladies Orchestra vor realiza prin intermediul spectacolului Noaptea Divelor o minunata trecere prin mai multe genuri muzicale. Alaturi de indragita Delia vor concerta invitati de seama precum: Soprana Crina Zancu, MetoSoprana Maria Jinga, Georgiana Saizescu (cantareata pop) precum si multe alte surprize, minunatele ritmuri muzicale fiind asigurate de Bucharest Ladies Orchestra.
Bucharest Ladies Orchestra va fi condusa de cunoscuta dirijoare Diana Alexandra Marin.

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/pages/Noaptea-Divelor-Arenele-Romane/216137101914340?ref=stream

Pret bilet: 40 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1087
cela

Adaugat in urma cu 3696 zile, 06 Mar. 2014

Adaugat de Cela

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 5

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
    Nu sunt comentarii adaugate la evenimentul: Noaptea Divelor - Delia & Bucharest Ladies Orchestra

    .