poze spectacol lansare carte pentru copii

Spectacol - Lansare carte pentru copii

Bucuresti , Bucuresti. Duminică 19 Noiembrie 2017 17:00
SUN PLAZA SHOPPING CENTER,Calea Vacaresti 391

Categorii: Spectacole si Filme , Muzica si Concerte , Expozitii si Lansari de carte

Dragi pitici, mămici, bunici, Să nu ziceți că nu v-am spus din timp: duminică, 19 noiembrie, începând cu ora 17.00, vă aștept la mine acasă, la Sun Plaza, la un super-spectacol ce va însoți lansarea primei mele cărți - Jocurile lui Sunny! Nu că mi s-ar fi urcat la cap celebritatea după CD-ul cu cântecele de anul trecut (deși am auzit că tare v-a plăcut!), dar cartea mea chiar este... ceva ce nu ați mai văzut.

Pentru că știu că toți sunteți niște copii foarte isteți, în cartea mea (nuuu, nu de școală!) sunt jocuri anti-plictiseală. Sunt lucruri bine de-nvățat și dialoguri de creat, aveți rețete de-ncercat și-aveți chiar și de colorat. Să știți copii că v-am dezvăluit toate secretele unui dragon fericit! Pfiii, dar ce s-o întâmpla cu mine, de-am început să scriu în rime?!

Ce vă promit, e lucru mare! Acest spectacol de lansare e unul fără precedent. Voi fi prezent, e evident! Prințesa Bibi – lângă mine, Regele Arthur și regine, Puck Spiridușul, cavaleri, domnițe și armurieri. Sunt foarte sigur, nu mă mir, c-o să vă-ntreceți în turnir, iar la final (acum aflați!) cu toții veți fi premiați! Ah, să nu uit: și înnobilați! Iar după jocuri fel de fel, atât vă spun: Bal la Castel! Al vostru sunt, căci nu se poate să nu dau cărți și-autografe. Mai am acum doar de semnat,

Sunny, dragonul... talentat!

Mai multe detalii pe www.facebook.com/Sun.Plaza.Shopping.Center și pe http://www.sun-plaza.ro/event.
***
Sun Plaza
Deschis în februarie 2010, centrul comercial Sun Plaza reprezintă cea mai importantă schemă de retail din partea de sud – est a Bucureștiului, având o suprafață construită de 208.000 mp. Centrul comercial este deținut de către S IMMO AG și administrat de către CBRE Romania.
Având patru etaje, două destinate exclusiv cumpărăturilor și cu o parcare subterană cu 2.000 de locuri care se întinde pe două niveluri, Sun Plaza este centrul comercial al tuturor, o oază a cumpărăturilor și relaxării.
S IMMO AG
Este prima companie de investiții imobiliare din Austria listată la bursă, devenind sinonimă cu experiență vastă, portofoliu echilibrat şi creşterea sustenabilă, încă de la înființarea sa în anul 1987. Compania investește în proprietăți comerciale și rezidențiale din Austria și Germania, precum și în țări din Europa Centrală și de Sud-Est. Acţionarii strategici majoritari ai S IMMO AG sunt Erste Group şi Vienna Insurance Group.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBG), companie listată la S&P 500, cu sediul central în Los Angeles, este cea mai mare companie de servicii comerciale imobiliare din lume (potrivit veniturilor din anul 2012). Compania are aproximativ 37,000 de angajați (excluzând afiliații) și servește proprietarilor cu active în domeniul real estate, investitorilor și chiriașilor, prin intermediul celor 300 de sedii din toată lumea (excluzând afiliații). CBRE oferă consultanță strategică pentru vânzarea sau închirierea proprietăților, a serviciilor corporate, management-ul proiectelor, proprietăților si a altor facilități, estimări și evaluări, planuri de dezvoltare, precum și cercetare. Pentru mai multe informații, accesați www.cbre.ro.

Mai multe detalii: https://www.sun-plaza.ro/event/super-spectacol-lansarea-cartii-jocurile-lui-sunny/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 773

Eveniment postat de organizator

alina lupuleac

Adaugat in urma cu 2324 zile, 16 Nov. 2017

Adaugat de AlinaDSP

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 51

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .