poze spectacolul imersiv micul prin povestea unei prietenii

Spectacolul imersiv „Micul Prinț: Povestea unei prietenii”

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 1 Decembrie 2023 17:00 - Joi 14 Decembrie 2023
George Constantinescu 2-4

Categorii: Spectacole si Filme , Alte Evenimente

Numar min/max participanti: 2/0

MINA, Muzeul Imersiv al Noilor Arte, aduce în premieră în România spectacolul imersiv „Micul Prinț: Povestea unei prietenii”

MINA, Museum of Immersive New Art, va inaugura un nou spațiu imersiv în care va expune, exclusiv în luna decembrie, piesa de teatru digitală „Micul Prinț: Povestea unei prietenii”, prezentată de George. Primul banking inteligent, în parteneriat cu 360 Revolution. Această producție inovatoare reprezintă un mix captivant între teatrul tradițional, animația de film și arta digitală.Prin intermediul tehnologiilor emergente, spectacolul transpune audiența în universul magic al Micului Prinț. Personajele din poveste sunt interpretate de către actori reali, utilizând tehnologii precum motion tracking și efecte speciale cu chroma key. Această abordare oferă o producție multimedia captivantă, care aduce laolaltă actori filmați și personaje animate, oferind publicului o interpretare inedită a poveștii clasice a Micului Prinț.

Folosind tehnologii de scenografie de ultimă generație, atât tradiționale, cât și digitale, piesa narează povestea magică a Prințului și a prieteniei sale cu un pilot. Pe parcursul poveștii, sunt dezvăluite secretele prieteniei și ale iubirii.

Piesa a fost deja prezentată cu succes în Dubai, Istanbul și Antalya, atrăgând peste 31.000 de vizitatori în doar câteva luni. Prin această adaptare modernă, spectacolul reprezintă un omagiu adus poveștii care anul acesta împlinește 80 de ani de la prima publicare a cărții.„Este o minunată oportunitate să sărbătorim și în România această aniversare printr-un spectacol digital imersiv. Acesta este un exemplu perfect de operă clasică contemporană care transcende granițele timpului și spațiului. Suntem încântați să oferim publicului român acces la această realizare cinematografică, mai ales în această lună specială, dedicată sărbătorilor”, spun fondatorii MINA.Piesa este realizată de Illusionist Digital Art Studio, o echipă de artiști interdisciplinari, de new media art, din Turcia, premiată la nivel internațional, în competiții precum Muse Creative Awards din SUA, categoria Experiential & Immersive, Event Technology Awards din UK, categoria Best Technology Use, și Reddot Awards din Germania, categoria Communication Design Awards. Pentru reprezentația din România, producția audio a fost realizată de Alexei Țurcan, cu voci înregistrate de actori români.

Scrisă și ilustrată de Antoine de Saint Exupéry, cartea „Micul Prinț” a fost publicată pentru prima dată în 1943 la New York în engleză și franceză, înainte de a fi lansată în Franța în 1946 de Gallimard, unde a devenit un bestseller vândut în peste 14 milioane de exemplare. A fost adaptată de mai multe ori în animații, filme și piese de teatru și a avut un mare succes în întreaga lume. Este cea mai tradusă carte din lume, cu peste 500 de traduceri oficiale.Biletele pentru „Micul Prinț: Povestea unei prietenii” sunt disponibile online, pe site-ul https://miculprint.minamuseum.com/, la prețul de 50 de lei. Spectacolul durează 40 de minute și este recomandat celor cu vârsta de peste 3 ani. Reprezentațiile au loc din oră în oră, în zilele:

- miercuri - vineri, între orele 17:00 și 21:00

- sâmbătă - duminică, între orele 10:00 și 21:00.

Ultima proiecție din fiecare zi este programată la ora 20:00.

Pentru că locurile sunt limitate, recomandăm achiziționarea biletelor online, în avans.

Grupurile scolare își pot rezerva locurile în afara programului anunțat. Pentru mai multe detalii vă rugăm să trimiteți mail la kids@minamuseum.com.Despre MINA

MINA este primul spațiu imersiv din România și cel mai mare centru de new media art din Europa de Sud Est. Muzeul combină arta și tehnologia într-un spațiu senzorial pentru toate vârstele și are ca scop creșterea consumului cultural și a calității producției culturale în România. Prin acest spațiu multifuncțional, dotat cu tehnologie de ultimă generație, extindem granițele colaborărilor multidisciplinare și internaționale care sprijină inovația și digitalizarea. MINA este un proiect conceput de One Night Gallery și Le Petit. Partenerii proiectului sunt George.BCR, Kaufland România, Epson România, NVIDIA și Logitech.

Mai multe detalii: https://www.minamuseum.com/

Pret bilet: 50 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 399
Cuvinte cheie: miculprint , mina , Evenimente Bucuresti

Eveniment postat de organizator

anca negoita

Adaugat in urma cu 103 zile, 22 Nov. 2023

Adaugat de ancanegoita

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 2

Alte Evenimente din Bucuresti
concert ed sheeran la bucure ti

Concert Ed Sheeran la București

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 24 August 2024
concert leaves eyes northtale catalyst crime la bucure ti

Concert Leaves Eyes, Northtale, Catalyst Crime la București

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 6 Aprilie 2024
speed dating in centrul vechi

Speed Dating în Centrul Vechi

Bucuresti, Bucuresti. Duminică 10 Martie 2024
speed dating in centrul vechi

Speed Dating în Centrul Vechi

Bucuresti, Bucuresti. Duminică 17 Martie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .