poze reggae fry day king julien ras dawa dj tibi mc omu dubp

Reggae Fry-day: King Julien & Ras Dawa | DJ Tibi & Mc Omu' | Dubp

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 8 Noiembrie 2013 22:00
Str. Sfântul Dumitru, nr. 3

Categorii: Petreceri

Reggae Party in Centru' Vechi

Vineri, pe 8 noiembrie, avem placerea de a va invita in cea mai noua si inedita locatie din Centru' Vechi, numita In Pod La Historia (str Sfantul Dumitru nr 3, etaj 2), pentru o noua editie de legenda a evenimentului Reggae Fry-day.

Avem selecta si dj pregatiti cu cel mai bun reggae, dar si mc gata sa rupa microfonul in doua si sa raspandeasca in inima Capitalei vibratii pozitive ros-galben-verzi.

Intrarea este libera! Spectacolul incepe la ora 22.00.

Oferta speciala pentru posesorii de Abonament Reggae Fry-day: un long-drink moca + shotul prieteniei + tombola surpriza!

Detalii despre Abonamentele Reggae Fry-day gasiti aici: https://docs.google.com/document/d/1X1nTTfzdeQI-ip0JZo1xKD5rO2mRD7hk9PPaMdFeNak/edit

CONCURS:

Puteti castiga unul dintre cele 5 vouchere de consumatie in valoare de 30 lei, daca dati like + share afisului evenimentului de aici: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=595847660482547&set=pb.198500826883901.-2207520000.1383229307.

Extragerea castigatorilor se va face vineri, 8 noiembrie, la ora 12.

---------

Pregatim la bar surprize bahice persoanelor de sex feminin si nu numai :)

Concurs cu premii in tatuaje, detalii la bar in seara evenimentului.

————–

Line-Up:

King Julien & Ras Dawa (live dj set)

King Julien este prezent la butoane pe scena reggae din Romania incepand cu anul 2012. De asemenea, el este membru fondator al site-ului Zona Reggae si totodata al seriilor de party-uri Reggae Fry-day si Roots Revival. Indragostit de muzica reggae, King Julien este capabil sa faca publicul sa danseze pana la ultima picatura de energie, datorita seturilor antrenante pe care le propune.

King Julien este insotit in incercarea sa de a raspandi vibratii ros-galben-verzi in inima publicului de catre Ras Dawa, unul dintre cei mai apreciati artisti reggae din Romania.

DJ Tibi & Mc Omu'' (live dj set)

DJ Tibi si-a inceput cariera in anul 2011 numele sau fiind prezent pe afisul unor evenimente reggae saptamanale din Ploiesti. De asemenea, a avut sansa de a ne bucura cu muzica sa in Club Malibu din Bucuresti. Calitatile sale au fost remarcate rapid de artisti precum Johnny King sau El Negro, Tibi fiind dj-ul acestor doua nume in doua show-uri diferite.

Mixurile sale imbina genurile dub, dubwise, dar si roots, dancehall sau ska. Misiunea sa este aceea de a promova mesajul si vibratia muzicii reggae in intreaga Romanie.

DJ Tibi nu vine singur la Reggae Fry-day, el fiind insotit de catre Mc Omu', un tanar talentat care pe langa reggae, poate canta la chitara sau poate face beatbox.

Dubprado [Spania] (dj set)

Dubprado vine tocmai din Ponferrada un orasel de saptezeci de mii de locuitori din vestul Spaniei. Dubprado reprezinta surpriza si totodata cireasa de pe tort a acestei editii Reggae Fry-day. Nu va vom spune mai multe despre muzica pe care acesta o va propune, preferam sa va lasam pe voi sa o descoperiti direct la party. Ceea ce va garantam este distractia!

Thank Jah It’s Friday!

Mai multe detalii: http://www.zonareggae.ro/2013/10/reggae-fry-day-king-julien-ras-dawa-dj-tibi-mc-omu-dubprado-spania-in-pod-la-historia-8-noiembrie/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1516

Eveniment postat de organizator

stiri reggae

Adaugat in urma cu 3827 zile, 03 Nov. 2013

Adaugat de kingjulien13

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 5

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .