poze noaptea devoratorilor de vacante pikasea si pikaski
poze noaptea devoratorilor de vacante pikasea si pikaski poze noaptea devoratorilor de vacante pikasea si pikaski poze noaptea devoratorilor de vacante pikasea si pikaski

NOAPTEA DEVORATORILOR DE VACANTE PIKASEA SI PIKASKI

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 16 Decembrie 2023 18:00 - Duminică 17 Decembrie 2023
Embassy, Piata Lahovari, nr. 8

Categorii: Petreceri

Numar min/max participanti: 1/200

Trust me, it will be fabulous! Vino la cel mai entuziasmant eveniment al iubitorilor de vacanțe, unde pe lângă toate concursurile și premiile nebune de care te vei putea bucura, ți-am pregătit foarte multe surprize: muzică live, DJ, jocuri, animatori și artiști fabuloși cu adevărat!

Pe toți ne-au apropiat în acești ani vacanțele de vară și de iarnă; ne-au adus mai aproape de prieteni, de familie, de noi, de libertate.


În fiecare an, într-un fel sau altul, am ales să împărtășim bucuria de a fi împreună și ne-am reunit, fie fizic, fie virtual, la unul dintre cele mai îndrăgite evenimente destinate tuturor prietenilor noștri, Noaptea Devoratorilor de Vacanțe! Cu atât mai mult, în fiecare an am ales să oferim unor copii sau familii cu situații real critice șansa unor sărbători mai bune, mai adevărate.


Anul acesta, Pikasea Sail și Pikaski Adventures si Moș Crăciun se intorc cu maxim entuziasm la “ambasada” acestui eveniment magic într-o locație de excepție: Embassy One, Lahovari – Piața Română, Bucureșți.


Vino la cel mai entuziasmant eveniment al iubitorilor de vacanțe, unde pe lângă toate concursurile și premiile nebune de care te vei putea bucura, ți-am pregătit foarte multe surprize: muzică live, DJ, jocuri, animatori și artiști fabuloși cu adevărat!


Donațiile se pot face fie prin achiziția de bilete specifice sau în locație. 50% din încasările acestui eveniment vor fi direcționate către Asociația Bonafide București care se ocupă direct de soluționarea cazurilor familiilor ce au nevoie de suportul nostru.
*Copiii cu varsta de pana la 8 ani au accesul gratuit.

Hai la party! Trust me, you’re fabulous!

Mai multe detalii: https://www.entertix.ro/evenimente/19807/noaptea-devoratorilor-de-vacante-pikasea-si-pikaski-16-decembrie-2023-embassy-one-bucuresti.html

Pret bilet: 125 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 142
Cuvinte cheie: DJ , dans , petrecere , social , Evenimente Bucuresti

Eveniment postat de organizator

pikaso events

Adaugat in urma cu 143 zile, 07 Dec. 2023

Adaugat de PikasoEvents

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 6

Alte Evenimente din Bucuresti
metal show tib 2024

Metal Show&TIB 2024

Bucuresti, Bucuresti. 14 Mai 2024 - 17 Mai 2024
saga festival 2024

SAGA Festival 2024

Bucuresti, Bucuresti. 5 Iul 2024 - 7 Iul 2024
concert megadeth la bucuresti

Concert Megadeth la Bucuresti

Bucuresti, Bucuresti. Luni 10 Iunie 2024
targ pack show

Targ PACK SHOW

Bucuresti, Bucuresti. 14 Mai 2024 - 17 Mai 2024
  • Ai ceva de zis?

    .