poze miss liga i in club twice din bucuresti

Miss Liga I in Club Twice din Bucuresti

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 29 Ianuarie 2010 22:00
Club Twice: Sf. Vineri 4

Categorii: Petreceri

Vino vineri, 29 Ianuarie 2010, în Twice Club să le vezi pe Larisa Drăgulescu şi fetele din trupele Rallsa şi Brown Sugar defilând şi cântând pe podium în tricourile mai multor cluburi din Liga 1!

Fotbal cu cântec! Fetele de la Rallsa, Brown Sugar şi Larisa Drăgulescu dau o notă muzicală Ligii 1. Cum în mai puţin de o lună se va da startul returului, Twice Club va găzdui vineri noapte o super petrecere dedicată fotbalului. Componentele trupelor Rallsa şi Brown Sugar, alături de Larisa Drăgulescu, vor canta şi vor defila pe podium în tricourile mai multor cluburi din Liga 1.

Ideea unei altfel de prezentări de modă, intitulată "Miss Liga 1 în Twice", cu solista Larisa Drăgulescu şi componentele trupelor muzicale Rallsa şi Brown Sugar, îmbrăcate în echipamentele cluburilor din primul eşalon, a fost privită cu optimism de către Ana Maria Prodan, singura femeie prezentă la cel mai înalt nivel în fotbalul romanesc. "Măcar îşi mai clătesc ochii suporterii cu ceva frumos, pentru că fotbalul nostru parcă a împietrit pe criza asta financiară. Sunt convinsă că acest eveniment o să fie mai mult decât interesant, mai ales pentru microbişti", a explicat Ana Maria Prodan pe site-ul său www.anamariaprodan.ro.

Raluca Petrică, iubita lui Gabi Balint este managerul fetelor de la Rallsa. Aşadar, Cristina Stăniloiu, Roxana Odenie, Elena Niciu (componentele trupei Rallsa) şi fetele de la Brown Sugar: Alexandra Stan, Raluca Stoica şi Diana Bulfei, alături de fosta soţie a gimnastului Marian Drăgulescu, Larisa, vor defila vineri în Twice.

Au împrumutat tricourile lui Cioby şi Robert Niţă. Ele vor fi îmbrăcate în pantaloni scurţi, cizme Kaloni Shoes şi tricourile unor fotbalişti titraţi, precum Gabi Balint, Liviu Ciobotariu, Robert Niţă sau Nana Falemi, care şi-au anunţat participarea la eveniment. După ce vor încinge atmosfera în ţinute provocatoare, Rallsa, Brown Sugar şi Larisa Drăgulescu alături de Fabio, vor cânta ultimele lor melodii. De asemenea, pe scena din Twice vor mai urca fetele de la Senzual, Kristine, Silvia Pop şi trupa hip-hop Explicit.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 546
Cuvinte cheie: Bucuresti
iulia kacser

Adaugat in urma cu 4328 zile, 26 Ian. 2010

Adaugat de iulia.kacser

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 5002

Alte Evenimente din Bucuresti
soft educational cursuri la distanta

Soft Educational, cursuri la distanta

Bucuresti, Bucuresti. 26 Nov 2021 - 9 Dec 2021
curs 3d studio max

Curs 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 26 Nov 2021 - 9 Dec 2021
curs autocad lt

Curs Autocad LT

Bucuresti, Bucuresti. 26 Nov 2021 - 9 Dec 2021
curs profesional autocad 2d si 3d

Curs profesional Autocad 2D si 3D

Bucuresti, Bucuresti. 26 Nov 2021 - 9 Dec 2021
  • Ai ceva de zis?

    .