poze balul bucure tiului interbelic edi ia a vii a
poze balul bucure tiului interbelic edi ia a vii a poze balul bucure tiului interbelic edi ia a vii a poze balul bucure tiului interbelic edi ia a vii a

BALUL BUCUREȘTIULUI INTERBELIC – Ediția a VII-a

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 7 Iunie 2019 20:00 - Vineri 7 Iunie 2019
Cercul Militar Național, Sala Bizantină - str. Constantin Mille nr 1-3

Categorii: Petreceri

Fundația Calea Victoriei te invită vineri, 7 iunie 2019, de la ora 20.00, la a șaptea ediție a Balului Bucureștiului Interbelic. În decorul de poveste oferit de sala Bizantină a Cercului Militar Național, recreăm magia balurilor fastuoase ale anilor ’20 și ‘30. Pentru o seară, doamnele cochete și gentlemenii dichisiți vor fi oaspeți de seamă ai unui party retro care se anunță a fi de neuitat.

Alege să faci parte dintr-un film cu decoruri senzaționale, costume de epocă rafinate, muzică live de calitate, dans, premii și elemente surpriză, în care personajul principal ești chiar tu. Bucură-te de tot ce îți oferă bun viața: licori înmiresmate, bucatele potrivite pentru ele și o companie pe măsură.

Fii creativ și fură privirile tuturor cu ținuta ta de epocă! Pregătește-ți costumul, scoate-ți accesoriile cele mai stralucitoare, alege coafura perfectă și gata! Ești candidatul ideal pentru concursul de costume retro organizat în cadrul balului.

Și nu ne oprim aici! Acum ai ocazia să îi dai pe toți pe spate cu mișcările tale de dans sau să înveți dansurile care erau la modă în perioada interbelică. București Swing Dance Society dă startul petrecerii și te invită pe ringul de dans în pași de tango, charleston sau foxtrot. Cei mai talentați și energici dintre dansatori vor fi apreciați și recompensați cu premii pe măsură în cadrul concursului de dans.

Eleganță, fast, bun gust și, mai ales, distracție – iată ce vei găsi pe 7 iunie în cele două săli puse la dispoziție de Cercul Militar Național: sala Bizantină și cea Gotică. Este cadrul perfect să socializezi, să cunoști oameni noi sau să petreci în stil interbelic alături de familie și prieteni.

Cum altfel să celebrezi venirea verii dacă nu printr-un party ca la carte?

Taxa de participare la Bal este de 150 de lei. Copiii sub 7 ani pot participa gratuit, în limita locurilor disponibile. Înscrieri se fac pe contact@victoriei.ro

Parteneri media: Radio Guerrilla, Radio România Cultural, România Liberă, Agerpres, Revista Cariere, Zile și Nopți, Ziarul Metropolis, Femeia, Cinemagia.ro, Bookhub.ro.
---
Acest eveniment se desfăşoară în cadrul festivalului LUNA BUCUREŞTILOR, festival organizat în parteneriat cu Cercul Militar Naţional, sub Înaltul Patronaj al Alteţei Sale Regale Margareta Custodele Coroanei.

Fundația Calea Victoriei este singurul loc din București în care te poți dezvolta cu ajutorul artei și culturii printr-o diversitate mare de cursuri și evenimente culturale și interactive. De peste 11 ani inspirăm prin arte și cultură și susținem tinerii talentați. Am reușit să ducem o muncă de pionierat în felul în care se organizează evenimentele culturale și, în timp, am devenit o academie în cadrul căreia peste 100 de cercetători, artiști și traineri s-au format ca lectori.

Mai multe detalii: https://www.fundatiacaleavictoriei.ro/balul-bucurestiului-interbelic-editia-a-vii-a/

Pret bilet: 150 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1173

Eveniment postat de organizator

calea victoriei

Adaugat in urma cu 1352 zile, 16 Mai. 2019

Adaugat de Calea Victoriei

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1116

Alte Evenimente din Bucuresti
curs v ray chaos corona si arnold randare in 3d studio max

Curs V-Ray, Chaos Corona si Arnold, randare in 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 25 Ian 2023 - 7 Feb 2023
curs corel draw intensiv

Curs Corel Draw intensiv

Bucuresti, Bucuresti. 25 Ian 2023 - 7 Feb 2023
evenin jazz

Evenin` Jazz

Bucuresti, Bucuresti. Duminică 23 Iulie 2023
curs design interior prezentari arhitecturale

Curs design interior, prezentari arhitecturale

Bucuresti, Bucuresti. 25 Ian 2023 - 7 Feb 2023
  • Ai ceva de zis?

    .