poze spectacol pentru copii figaro style
poze spectacol pentru copii figaro style poze spectacol pentru copii figaro style

Spectacol pentru copii „FIGARO STYLE”

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 17 Iulie 2021 - Duminică 18 Iulie 2021
Palatul National al Copiilor: Bulevardul Tineretului 8-10, București 040353

Categorii: Petreceri , Spectacole si Filme , Alte Evenimente

„FIGARO STYLE”, adaptare pentru copii după opera „Bărbierul din Sevilla”, în regia lui Dan Tudor, revine în weekend pe scena TEATRULUI MUZICAL AMBASADORII

Cea mai recentă producție a TEATRULUI MUZICAL AMBASADORII, „FIGARO STYLE”, o adaptare excelentă pentru copii după opera „Bărbierul din Sevilla” de Gioachino Rossini, în regia lui Dan Tudor, revine la Sala Mică a Palatului Național al Copiilor sâmbătă, 17 iulie, de la ora 18:00 și duminică, 18 iulie, de la ora 11:00.
Iscusitul bărbier Figaro, frumoasa Rosina, Contele Almaviva, Don Bartolo, Don Basillio, Berta, Fiorella și amuzanții soldăței le vor oferi spectatorilor mici și mari prilejul de a savura, cu zâmbetul pe buze, acțiunea uneia dintre cele mai apreciate opere din câte s-au scris vreodată.

În această variantă scenică, Dan Tudor, regizor de succes al genului comic, îmbină o capodoperă muzicală cu una teatrală într-o viziune modernă, ștergând limitele dintre cele două genuri printr-o neașteptată reinterpretare. Abordarea sa ingenioasă, plină de rezolvări surprinzătoare, dă poveștii clasice o viață nouă, rezultatul fiind o creație de o fantezie debordantă.
Personajele arhicunoscute ale operei sunt prezentate într-o viziune originală, cu mult umor. Starea de somnambulism a îndrăgostiților Rosina și Almaviva și permanenta schimbare de situații, care mai de care mai amuzante, controlată de Figaro, contribuie din plin la crearea unei atmosfere de feerie comică.

Minunata poveste muzicală „FIGARO STYLE” va fi însuflețită de: Silviu Alexandru Mihăilă (Figaro, bărbier în Sevilla), Andreea Bucur-Blidariu (Rosina), Ciprian Mardare (Contele Almaviva), Iustinian Zetea (Don Bartolo, tutorele Rosinei), Sergiu Neamțu (Don Basilio, maestru de muzică),Camelia Cuzub (Berta, camerista), Bogdan Șerban (Fiorello, servitorul lui Almaviva) și de soldații, servitori Doru Farmazon, Daniel Goliță, Octavian Iuga și Alexandru Mălăeru.

Scenografia este semnată de Viorica Petrovici, adaptarea muzicală îi aparține lui Ciprian Teodorașcu, iar acompaniamentul muzical, la pian, va fi asigurat de Andrei Ștefan Racu.

Durata spectacolului: 1h
Recomandare vârstă: 7+

Biletele sunt disponibile online pe Ticketstore:https://www.ticketstore.ro/ro/eticheta/9/teatrul-muzical-ambasadorii sau pot fi achiziționate direct de la casieria deschisă în foaierul Sălii Mici a Palatului Național al Copiilor, cu o oră înainte de începerea spectacolului (în limita locurilor disponibile). Pe fondul măsurilor de relaxare anunțate de autoritățile locale, Sala Mică a Palatului Național al Copiilor va funcționa cu respectarea tuturor normelor de siguranță pentru public. Pentru vizionarea spectacolului nu este nevoie de dovada scrisă a vaccinării sau a unui test negativ. Regăsiți regulile speciale de acces și de conduită în timpul spectacolelor aici: https://teatrulmuzicalambasadorii.ro/reguli-covid.

Vă invităm, cu mic, cu mare, la un spectacol captivant, prezentat cu mult umor, de la care, cu siguranță, veți pleca fredonând arii celebre!

Mai multe detalii: https://www.ticketstore.ro/ro/eticheta/9/teatrul-muzical-ambasadorii

Pret bilet: 10 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 224
nicoleta ion

Adaugat in urma cu 397 zile, 14 Iul. 2021

Adaugat de evenimenteanm

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 10

Alte Evenimente din Bucuresti
cleaning show 2022

Cleaning Show 2022

Bucuresti, Bucuresti. 4 Oct 2022 - 7 Oct 2022
numerologie antreprenoriala

Numerologie ANTREPRENORIALA

Bucuresti, Bucuresti. Joi 3 Noiembrie 2022
expozitie in strada

Expozitie in strada

Bucuresti, Bucuresti. 14 Aug 2022 - 28 Aug 2022
competente digitale de utilizare a tehnologiei informatiei

Competente Digitale de utilizare a tehnologiei informatiei

Bucuresti, Bucuresti. 19 Aug 2022 - 19 Aug 2022
  • Ai ceva de zis?

    .