poze solomun va mixa la arenele romane

Solomun va mixa la Arenele Romane

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 28 Iunie 2013
Cutitul de Argint Nr. 26

Categorii: Petreceri , Muzica si Concerte

Indragitul artist Diynamic - Solomun - revine in Bucuresti pentru a mixa la Arenele Romane in calitate de invitat special vineri, 28 iunie 2013.

Dupa doua party-uri in prima jumatate a anului in compania germanilor de la Pan-Pot si energicilor The Martinez Brothers, cei din urma mixand in premiera in Romania, Double Damage pregateste un scenariu nou pentru urmatoarea petrecere; o iesire in aer liber la Arenele Romane in compania owner-ului Diynamic Music, ‘excelenta sa’ Solomun, rezident la Pacha Ibiza in 2013.

Asadar, unul dintre cei mai apreciati si indragiti dj si producatori ai momentului revine in aceasta vara in Romania, pe 28 iunie, in cadrul unui eveniment outdoor. Lineup-ul este completat de artistul britanic jozif si patru nume din roster-ul Double Damage: Pagal, Manole, Nu Zau si Dubsons.

Ultimele doua petreceri in Bucuresti care l-au avut ca protagonist pe Solomun au avut loc in 2012 la Kristal Club si s-au desfasurat cu casa inchisa, ambele sub amprenta Double Damage. Mai recent, owner-ul Diynamic este rezident la Pacha Ibiza in anul in curs, iar sfarsitul anului 2012 i-a adus cateva premii care nu pot fi trecute cu vederea, si anume ‘Cel mai bun producator al anului 2012’ – in cadrul DJ Awards, ‘Cel mai bun dj din 2012′ conform Mixmag Magazine si autorul unuia dintre cele mai bune concepte de petreceri din Ibiza, ‘Diynamic Neon Nights’ desfasurat pe perioada verii la Sankeys.

Cu jozif ne-am reintalnit cel mai recent in luna decembrie a anului trecut, la aniversarea de 1 an a brand-ului Double Damage, ocazie cu care am realizat un interviu pe care il puteti citi aici -> “Atmosfera, scena, oamenii… Romania este un loc special pentru a mixa si a petrece”

BILETE:

In avans: 32 lei – se pot achizitiona prin reteaua www.myticket.ro
La intrare:
30 lei pana la 12:00
40 lei dupa 12:00

Mai multe detalii: http://www.nights.ro

Pret bilet: 30 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 2008
popadriana

Adaugat in urma cu 4062 zile, 12 Feb. 2013

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .