poze 2 ani de dianei 4

2 ani de Dianei 4

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 13 Iunie 2014 20:00 - Duminică 15 Iunie 2014
Str. Dianei, nr. 11, zona Piata Rosetti

Categorii: Petreceri , Muzica si Concerte

Au trecut doi ani de la deschiderea Dianei 4, doi ani interesanti si frumosi. Am organizat zeci de evenimente, am aflat povesti si am facut parte din ele. Nu am fi reusit sa dam acestei case viata fara toti cei care isi pun creativitatea si resursele in sprijinul comunitatii.

Au trecut doi ani de la deschiderea Dianei 4, doi ani interesanti si frumosi. Am organizat zeci de evenimente, am aflat povesti si am facut parte din ele. Nu am fi reusit sa dam acestei case viata fara toti cei care isi pun creativitatea si resursele in sprijinul comunitatii.
De aceea, ne-am hotarat sa sarbatorim acest lucru impreuna cu voi. Toti cei care ne-ati fost alaturi la concerte, expozitii, teatru si dezbateri in tot acest timp.

Program:

Vineri, 13 iunie
Camil si Rock Dj

Sambata, 14 iunie
Pixels
John Reily

Duminica, 15 iunie
We Singing Colors


Intrarea este libera!

=========================================

Vineri 13 iunie deschidem petrecerea cu Camil si Rock Dj care invart discuri de mai bine de 10 ani, timp in care nu au stat in loc ci au sapat constant dupa muzica. Dj seturile lor dezvaluie influente de tot soiul si aduc divagatii aventuroase pe ringul de dans.

Sambata 14 iunie, dupa concertul la Streetdelivery, Pixels vin in Dianei pentru a sarbatori 2 ani de Dianei 4. Evenimentul coincide si cu ziua lui Andreas Aron, actualul basist si vocal Pixels. Concertul o sa beneficieze de o atmosfera speciala si proiectii realizate de popski & creativelaboratories.

Pe Pixels i-ati ascultat foarte des la Guerrilla, caci piesele lor au fost promovate constat de postul de radio, sau i-ati vazut la Delta Music Fest, Coke Live sau Stufstock, in opening act-uri pentru Sophie Ellis Bextor, UNKLE, Sofa Surfers sau Deus.

Sofisticatii Pixels au la activ doua albume: Fire Exit (2008), produs de La Strada Music si TKOVCTRL (2012), productie independenta Pixels & Club Control. „Silk and Silicone”, „December”, „Take Over Control”, „Papa was a Lover”, „Something Droll” sunt cateva dintre hiturile trupei.

In prezent trupa canta in formula Catalin Rulea (voce, chitara, synth), Andreas Aron (voce, bas), Tudor Popescu (tobe), Liviu Iancu (voce, clape), Irina Creanga (voce).

Desi au experimentat multe sound-uri, "ce s-a pastrat intotdeauna la Pixels este nevoia de a fi diferiti, intr-un peisaj muzical disco-pop-rock complex, de a nu face ce au mai facut alţii. Ne place sa credem ca la Pixels am fost mereu "altfel", indiferent de caţi din cei care ne asculta inţeleg asta. Astazi, suntem cativa prieteni care ne intalnim cu placere la sala şi simţim ca, pentru noi, calatoria abia a inceput" Catalin Rulea

Web: - http://www.thepixels.ro/
Facebook: - https://www.facebook.com/ThePixels
Youtube: - pixelsofficial

Imediat dupa o sa ne puna muzica The Funky Mamas.
The Funky Mamas have been playing clubs around Europe since 2005, including London, Paris, Bilbao, Madrid, Berlin and most recently Moscow. Resident in Bucharest but citizens of the UK, France and Spain, they will be bringing their unique blend of soulful house, funky disco and balearic tunes to Dianei 4 for their happy birthday bash!
Links:
Soundcloud.com/djrylee
Soundcloud.com/rigus


Duminica 15 iunie incheiem aniversarea celor 2 ani cu trupa We Singing Colors pornita in 2010 ca proiect solo al lui Andrei Hategan (The Amsterdams). We Singing Colors a devenit in scurt timp trupa full time cu live-uri si videoclipuri. Acum sunt 3: Andrei Hategan la voce si chitara, Roxana Niculae la voce, clapa si alte jucarii, si Vlad Ionescu la tobe.

Suntem la imbinarea dintre instrumente acustice si muzica bazata mult pe armoniile vocale. Cel mai scump instrument muzical ramane totusi sufletul, care sta la baza tuturor pieselor noastre.

Exploram si experimentam tinuturi muzicale diverse, ne scriem propriile povesti si speram ca lumea sa intre in ele. De la instrumentele folosite (chitara, clapa, dar si mini-instrumente ca triola, oua, chimes) pana la locurile in care am sustinut concertele.

Cluburi, cafenele, festivaluri din Bucuresti, Iasi, Timisoara, Targu-Mures, Cluj, Chisinau, dar si locuri mai putin obisnuite: pe acoperisuri, in parcuri, in taxi.

Piesa "Day for my eyes" a fost scrisa intr-o zi de iarna si cantata prima oara in public intr-un taxi. A atras atentia unui blog din State si a fost publicata http://thetaxitakesontheworld.com/News/Post/we-singing-colors-taxi
Piesa scrisa in romana “Cantec de seara: a fost inclusa in compilatia MAP, care reuneste 40 de trupe din intreaga lume. Piesa “Good Days, Bad Days” a fost recent difuzata la un radio din SUA ---> http://goo.gl/xgKJkg

Videoclipuri oficiale: Good Days, Bad Days http://goo.gl/y4kAt
Martini http://goo.gl/lWqk2
Giant wave of yesterdays http://goo.gl/ucE0h
Cantec de seara http://www.youtube.com/watch?v=jGWfd1qQKZE

CONTACT:
Site: http://wesingingcolors.wix.com/band
Facebook:www.facebook.com/wesingingcolors
E-mail: wesingingcolors@yahoo.com

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/714881351911803/?fref=ts

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1570
anca manescu

Adaugat in urma cu 3588 zile, 02 Iun. 2014

Adaugat de Anca11075

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .