poze prima edi ie a festivalului de muzica i arta stradala st art

Prima ediție a festivalului de muzică și artă stradală, st.ART

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 21 Mai 2022 12:00 - Duminică 22 Mai 2022
Strada Ilfov

Categorii: Petreceri , Muzica si Concerte , Festivaluri

st.ART, festivalul de muzică și artă stradală care aduce oamenii împreună, va avea loc în zona Calea Victoriei, una dintre cele mai vechi artere ale Bucureștiului, mai exact vecinătățile Muzeului Național de Istorie a României. În perioada 21-22 mai 2022, străzile Ilfov și Inginer Guglielmo Marconi din Capitală vor fi închise circulației și transformate în ring de dans.


st.ART este o celebrare a bucureștenilor și a spiritului creativ. Printre artiștii care vor urca pe scena st.ART întâlnim artiști locali precum ROA, Bogdan Simion, Gramofone, Dobrican, K-LU, KOV, Du Mad, Bross. Aceștia sunt împărțiți pe parcursul celor două zile de festival: sâmbătă vom asculta muzica celor de la ROA, Du Mad, Kov, iar duminică pe Bogdan Simion, Gramofone, Klu și Dobrikan. Întregul line-up va fi completat cu artiști surpriză.

Pe lângă muzică, st.ART constituie o scenă pentru artă, în toate formele ei. Artiști din scena locală vor reinterpreta spaţiul public şi ne vor face să (re)descoperim oraşul aşa cum nu l-am mai văzut până acum. Pentru această ediție, Obie Platon, unul dintre cei mai activi artiști vizuali și stradali din România, Europa și China, a pregătit un art perfomance, o instalație la care va lucra în cele două zile ale festivalului, iar participanții vor putea vedea rezultatul la finalul evenimentului. De asemenea, studenții de la UNArte, sub îndrumarea lui Ionuț Anghel, Lector Universitar Doctor, vor propune, cu ajutorul unor instalații inedite, propriile lor viziuni artistice asupra orașului.

“După o perioadă în care am învățat valoarea prezenței umane, ne dorim să aducem oamenii împreună în cadrul acestei petreceri, punându-le la dispoziție o scenă, pe care să danseze, să se bucure, să se manifeste creativ, să se lase văzuți și admirați. Pentru că st.ART e despre oameni, ei sunt arta orașului,” a declarat Cristina Grigore, co-fondator st.ART.

În ceea ce privește opțiunile culinare, zona de street food va oferi variante pentru toate gusturile participanților la eveniment. Printre cei prezenți vor fi: Creperie, VanFruct, Arrosticini, Burger Van, Delicii pe Roți.

Abonamentele EARLY BIRD pentru ambele zile ale festivalului au fost puse în vânzare începând de azi și pot fi cumpărate online în perioada 27 aprilie - 4 mai 2022 la preţul de 50 de lei, accesând acest link. https://www.livetickets.ro/bilete/start

Începând cu 5 mai 2022, prețul unui abonament va fi de 75 de lei pentru ambele zile. De asemenea, prețul unui bilet pe o singură zi va fi de 50 de lei. Copiii până în 7 ani beneficiază de gratuitate. Accesul minorilor va fi interzis după ora 19:00.

Urmăriți-ne pe:
Website: www.readytostart.art
Instagram: www.instagram.com/start.fest/
Facebook: www.facebook.com/StART-Fest-110892131586313
***

St.Art este un festival apărut la intersecția preocupărilor comune ale comunităților dezvoltate în timp de The Brunch Affair și Check Vintage & More.

Despre The Brunch Affair

Conceptul The Brunch Affair reprezintă un brand exclusivist de petreceri, care reușește să îmbine cu success cele patru elemente cheie pentru un eveniment de neuitat: socializare, dans, food & drinking. În cei șapte ani de activitate și peste 150 de evenimente, comunitatea de bruncheri a ajuns la un număr de 25.000. Câteva dintre evenimentele remarcabile sunt The Brunch Affair for DIOR și The Brunch Affair @ PARIS.

Despre Check Vintage & More

Check vintage & more este un spatiu creativ cu produse vestimentare cu adevărat vintage situat în centrul Bucureștiului, vis a vis de Muzeul de istorie, zona Calea Victoriei, într-o cladire istorică. Acest concept oferă o experiență completă - shopping, consilerere styling, studio foto, bar, events & soon restaurant. Check Vintage & More are o comunitate de aproximativ 15.000 de iubitorii de vintage, la care se adaugă sutele de persoane care au participat la evenimentele organizate în acest spatiu.

Mai multe detalii: https://www.readytostart.art/

Pret bilet: 50-75

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 847
dbo

Adaugat in urma cu 699 zile, 29 Apr. 2022

Adaugat de DBO

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 2

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .