poze underground metal night

Underground Metal Night

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 9 Decembrie 2016 18:00 - Sâmbătă 10 Decembrie 2016
JAZZ PONG soseaua Oltenitei 103, 041303 Bucharest, Romania

Categorii: Petreceri , Muzica si Concerte , Cluburi si Discoteci

Numar min/max participanti: 200/700

UNDERGROUND METAL NIGHT

UNDERGROUN METAL NIGHT organizat de BLAST EVENTS va avea loc in data de 9 Decembrie 2016 in clubul Jazz Pong.

Am ales pentru acest eveniment Rock-ul Underground, Pentru ca muzica buna incepe intotdeauna in Underground iar Blast Events isi doreste sa sustina Muzica Buna.
Am ales Metal, pentru ca metalul exprima foarte bine libertatea, forta si dorinta tinerilor de exprimare iar Blast Events va sustine intotdeauna tinerii si libertatea de exprimare.
Am ales clubul Jazz Pong pentru ca ne dorim sa iesim din tipare iar clubul Jazz Pong este singurul club din Bucuresti care reuseste sa iasa din tipare dar sa pastreze calitatile unui club pentru concerte live.

Program:
18:00 – Open Door
18:30 – 19:05 Feral Jack
19:20 – 20:00 – Pyroblast
20:15 – 20:55 – Recursive Delusion
21:10 – 21:20 – Marian Alexandru (Ex:Berserkers,Deathrattle,Prezent:Warhanger) – Drum Stage
21:30 – 22:25 – Crossbone
22:35 – 22:45 – Teo Pop (Ex: Vidma,Dark Fusion,Concurrency In Knowledge, Prezent: Taine,Cap de Craniu) – Drum Stage
22:55 – 23:55 – 9.7 RICHTER

Biletele au urmatoarele preturi:

20 Lei – presale 1 pana pe 25 Noiembrie
25 Lei – presale 2 pana pe 8 Decembrie
30 Lei – in seara evenimentului

Bilete gasiti pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet (Magazinul Muzica, Reteaua Say Shops – partener Orange, Magazinele IQBox, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilete Metrorex), Magazinul Uman si pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara), Cafe Deko, Club Vintage si Club Quantic, la Hard Rock Cafe si la Beraria H. Online puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone, ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara sau prin OP.

Muzica rock își are rădăcinile în rock and roll-ul anilor ’50. A apărut prima oară prin combinarea muzicii country cu blues. Ulterior s-au adăugat și elemente de rhythm and blues. De la început au apărut subgenuri, însă începând cu anii ’70 aceste subgenuri s-au înmulțit și mai ales s-au diferențiat foarte mult. Astfel au apărut genurile punk, heavy metal,alternative rock și altele.

UNDERGROUND METAL NIGHT reuneste trupe reprezentative pentru genul ales si anume:

9.7Richter

Membri: Cosmin Aioniţă – voce, Adrian “Sinner” Rus – chitară, Adrian Mihai – tobe, Ovidiu Cristea – bas

Genuri abordate: Heavy metal – thrash / power metal influences

9.7 RICHTER este una dintre putinele promotoare ale genului heavy metal modern din Romania, cu o abordare diversificata, un sunet adus la zi si influente atat clasice, cat si contemporane. Cele mai recente aparitii discografice ale trupei, single-ul #NuVomCeda si albumul GROUND ZERO, lansate sub egida Universal Music Romania, s-au bucurat de aprecieri pozitive din partea presei de specialitate, GROUND ZERO fiind ales albumul anului la premiile Maximum Rock Awards 2014. In ultimii ani, 9.7 RICHTER a impartit scena cu unele dintre cele mai mari nume ale metalului international: Judas Priest, Scorpions,Accept, Helloween, Testament si Tim “Ripper” Owens.

Crossbone

Membri: Mihai Parchisanu – vocals/rythm guitar, Andrei Popa – lead guitar, George Nicolae – bass, Malin Neamtu – drums Genuri abordate: Speed/Thrash

Lansata in 2012, trupa Crossbone a reusit sa-si lase amprenta asupra muzicii metal din Romania. In doar 4 ani trupa a lansat albume si a concertat alaturi de nume marcante ale genului. Trupa Crossbone a castigat locul 1 la Romanian Thrash Metal Battle

Pyroblast

Membri: Robe Cristian- Lead Vocals/ Rhythm Guitar, Craiu Paul- Backing Vocals/ Lead Guitar, Aldea Petru- Lead Bass,Tabarca Bogdan- Drums

Pyroblast este o trupa de thrash metal din Bucuresti ce a fost formata in luna iulie a anului 2014 de catre actualul frontam, chitarist si vocalist Robe Cristian si actualul basist Petru Aldea. Trupa si-a inceput activitatea la inceputul anului 2016, debutand cu piesa ”You got trapped” avand concerte in diferite baruri bucurestene. Influentele principale ale trupei sunt : Havok, Megadeth, Slayer, Testament si Anthrax.

Recursive Delusion

Membri: Amelia Stoicescu – Vocals, Gabriel Dobre – Vocals, Livia “Shino” Balanoiu – Keyboards, Erich Reinholtz – Lead Guitar, Radu Bogza – Rhythm Guitar, Vlad “Ducu” Nastea – Drums, Valentin Cristocea – Bass Guitar.
Gen: Experimental Metal

Recursive Delusion a luat nastere in anul 2015, ingloband influente diverse de la Groove si Melodic Death Metal, pana la influente de Symphonic Metal si Djent.Trupa a concertat in diverse cluburi din mai multe orase, precum si la cateva festivaluri din tara, precum Rock ‘n’ Iasi si Barock Fest, unde au impartit scena cu nume ca Luna Amara, Implant pentru Refuz, Truda si Necrovile.

Feral jack

Membri: Ionescu Mihai – Chitara Solo Ionescu Mircea – Chitara Bass Lupu Volcinschi Peter – Chitara Ritm Munteanu

Adrian – Tobe Traistaru Claudiu George – Vocal

Genuri abordate: Heavy, Power, metal

Trupa FERAL JACK a luat nastere in toamna anului 2012 si a decis sa exploreze orizonturile heavy metalului, groove metal si trash metal. Inspiratia trupei vine din legendarele acorduri ale trupelor Metallica, Megadeth, Pantera si Black
Sabbath.

Mai multe detalii: http://blastevents.ro/event/underground-metal-night/

Pret bilet: 20 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1615

Eveniment postat de organizator

blast events

Adaugat in urma cu 2716 zile, 12 Nov. 2016

Adaugat de BlastEvents

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .