poze editia aniversara a balului caritabil floare de colt

Editia aniversara a Balului Caritabil Floare de Colt

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 27 Noiembrie 2010 19:00

Categorii: Petreceri , Alte Evenimente

Cea de-a zecea editie a Balului Floare de Colt organizat de Hospice Casa Sperantei si CMG Romania va avea loc Sambata, la Athene Palace Hilton, sala Diplomat, incepand cu ora 19.00.

Tema aleasa pentru aceasta editie aniversara este Around the World si se anunta a fi un adevarat spectacol de divertisment, lumini si sunet asigurat de Trupa Jukebox, partener oficial al fundatiei impreuna cu alti invitati surpriza.

Amfitrionul evenimentului va fi Dl. Dragos Bucurenci in rolul capitanului care va fi insotit de invitatii de marca precum Printesa Marina Sturdza, E.S. Dl. Martin Harris, Ambasadorul Marii Britanii, E. S. Dl. Mark H. Gitenstein, Ambasadorul SUA, Dl. Helmuth Duckadam, Dl. Dragos Bucur, Dl. Valeriu Mladin, D-na Wilhelmina Arz precum si alte personalitati din tara si din strainatate.

Pentru licitatia cu strigare, organizatorii au pregatit pachete de licitatie unicat. Printre pachetele de licitatie cele mai ravnite este si o bicicleta profesionista de curse, editie limitata care a fost folosita in Turul Frantei si Turul Italiei de catre echipei Rabobank. Mentionam doar un nume, Dennis Menchov din echipa Rabobank, care a castigat Turul Italiei in 2009. Doar valoarea componentelor acestei biclete este de peste 10,000 de Euro. Bicicleta a fost donata cu generozitate de catre Giant Romania, partener Hospice Casa Sperantei.

In premiera la bal, va fi prezentat un scurt video de prezentare a fundatiei produs de catre Brici Entertainment care are coloana sonora asigurata de celebra trupa U2. Este pentru prima data cand trupa U2 si Universal Music ofera drepturi de folosire a unui piese celebre precum One. Decizia a venit in urma vizionarii spotului de prezentare al fundatiei de catre Trupa U2.

Evenimentul, unul dintre cele mai importante baluri caritabile din Romania, este sustinut de companii precum: Porsche Finance Group (Gold Sponsor), Whiteland (Silver Sponsor) CMG Romania (Organizator), Trupa Jukebox (Partener) Tetravision (Partener) Red Spike Production, Athene Palace Hilton, GlaxoSmithKline, Fundatia Vodafone, KPMG, Brici Entertainment, Giant Romania, Galeriile Artmark si Noriel Toys.

Hospice Casa Sperantei este una dintre cele mai mari organizatii medicale non-profit din Romania care asigura ingrijire paliativa. Ingrijirea paliativa are ca scop alinarea durerii si controlul simptomelor bolnavilor incurabili, asistenta sociala precum si consiliere psihologica si religioasa. Hospice asigura gratuit, de 18 ani, servicii de ingrijire paliativa pentru copii si adulti cu boli terminale in Bucuresti, Brasov, Fagaras si Zarnesti.

Si pentru ca orice persoana diagnosticata cu o boala incurabila are dreptul la ingrijire de calitate si o viata fara durere in demnitate pana in ultima clipa a vietii, Fundatia Hospice Casa Sperantei organizeaza de 10 ani balul caritabil Floare de Colt pentru strangere de fonduri.

Mai multe detalii: http://www.comunicatemedia.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1092
Cuvinte cheie: Bucuresti
popadriana

Adaugat in urma cu 4992 zile, 26 Nov. 2010

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Bucuresti
concert ed sheeran la bucure ti

Concert Ed Sheeran la București

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 24 August 2024
targul de carte gaudeamus la bucuresti 2024

Targul de carte Gaudeamus la Bucuresti - 2024

Bucuresti, Bucuresti. 16 Oct 2024 - 20 Oct 2024
concert faun la bucuresti

Concert Faun la Bucuresti

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 4 Decembrie 2024
via a sanatate mister expo

Viață Sănătate Mister Expo

Bucuresti, Bucuresti. 20 Sep 2024 - 22 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .