poze zilele sectorului 4

Zilele Sectorului 4

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 1 Iunie 2018 - Luni 4 Iunie 2018

Categorii: Muzica si Concerte

Parcurile “Lumea Copiilor” si “Orășelul Copiilor” vor deveni în acest sfârșit de săptămână centrul distracției pentru locuitorii sectorului 4 al capitalei.

Patru zile cu spectacole în aer liber, concerte live ale celor mai îndrăgiți artiști ai momentului, concursuri și premii sunt pregătite pentru cei care vor alege să-și petreacă timpul liber în mijlocul comunității.

Maratonul distracției va începe pe 1 iunie, la ora 10.00, când cei mai ambițioși copii, animați de competiție vor lua startul la întrecerile pregătite în Parcul “Lumea Copiilor”.

Iubitorii sporturilor în aer liber sunt așteptați cu premii, tombole și surprize să participe la probe de atletism, la meciuri de fotbal sau de baschet 3X3, la concursuri individuale în cadrul evenimentului Play 4 Fun, organizat de Sport Arena Streetball.

De la aceeași oră, bicicliști de toate vârstele își dau întâlnire în parcarea Sălii Polivalente pentru a lua startul la cea mai frumoasă Parada dedicată lor, organizată de comunitatea Adevărații VeloPrieteni. Evenimentul, destinat copiilor dar și părinților, își propune să-i încurajeze pe cei mici să folosească bicicleta cât mai des, alături de familie și prieteni. Mai mult, participanţii vor avea parte de jocuri și activități pe două roți, de probe teoretice de verificare a cunoștințelor în domeniul educației rutiere dar și de întreceri practice, de abilitate, în urma cărora cei mai informați și pricepuți bicicliști vor fi răsplătiți cu premii consistente.

În același timp, începând cu ora 10.00, cel mai iubit loc de joacă, „Orășelul Copiilor” se va transforma pentru o zi într-o scenă deschisă pentru micii artiști. Asociaţia Feel & Dance alături de balerinii Liceului de Coregrafie “Floria Capsalli” dar și de cei mai talentați copii ai școlilor de dans și de muzică au pregătit momente inedite pentru sărbătoriții zilei de 1 Iunie. În poveste vor intra magicieni, clowni, zâne și animatori interpretând personaje celebre din desenele animate, pentru a le fi alături copiilor, în intervalele 10 – 13 și 15 – 18, în cadrul atelierelor de creație sau de pictură.

În Parcul “Lumea Copiilor”, seria spectacolelor va fi deschisă începând cu ora 16.00 de trupa celebrului dansator, Piticul. Pe scenă vor urca apoi, de la ora 17.30, premianții Colegiului Național de Arte “Dinu Lipatti”, urmați de actorii Teatrului Țăndărică, ce și-au propus să împartă zâmbete copiilor cu piesa “Moțanul Încălțat”. Seara va continua cu momente artistice susținute de trupa „Îndrăgostiți de Muzică” dar și de interpreții Ada Cercel, Mellina, Lidia Buble și Ștefan Stan & Band.

În zilele următoare, începând cu ora 16.00 publicul este invitat atât în Parcul „Oraşelul Copiilor” unde vor avea loc spectacole de dans, muzică şi piese de teatru, cât şi în Parcul „Lumea Copiilor”, începând cu ora 17.00, unde pe data de 2 iunie vor urca pe scenă Tavi Colen, Emma , Andreea Bălan şi mulţi alţii, pe data de 3 iunie Diana Vasian, Simona Nae,Amna, Corina şi showmanul Horia Brenciu, iar pe data de 4 iunie Anna Lesko, Alex Velea,Antonia, Ştefan Bănică Jr. promit un show de zile mari.

Evenimentul, susținut de Telekom România și al cărui partener media este Radio România București FM, se va încheia duminică, 4 iunie cu un spectaculos foc de artificii.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1995
Cuvinte cheie: Bucuresti
aleonte yasmine

Adaugat in urma cu 2103 zile, 31 Mai. 2018

Adaugat de cucubaubau13

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3708

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .