poze we love the beatles show

We Love The Beatles Show

Bucuresti , Bucuresti. Luni 17 Septembrie 2018 20:00
Teatrul National Bucuresti

Categorii: Muzica si Concerte

Spectacolul este sustinut de una dintre cele mai apreciate trupe tribute Beatles din lume, Bestbeat, desemnata de Newsweek in primele 30 de trupe ale lumii care aduc omagiu si pastreaza istoria si atmosfera trupei pentru generatiile actuale.

The Bestbeat canta pe aceleasi instrumente ca ale Beatles-ilor si sunt recunoscuti pentru atentia la detaliile care readuc atmosfera vremurilor de debut ale Beatlesilor: costume facute pe comanda care sa arate exact ca cele purtate de McCartney & co, peruci etc.

De altfel, The BestBeat e atat de apreciata pentru performanta completa a show-ului sau incat a fost invitata sa faca un turneu in Liverpool, locul in care a crescut legendara trupa britanica.

Pentru noi e important ca tinerii sa simta si sa inteleaga ce a insemnat Beatles pentru istoria muzicii. Daca un singur parinte care in adolescenta i-a iubit pe Beatles isi aduce copilul la spectacolul de la Teatrul National, scopul nostru a fost atins. Transmitem mai departe o parte importanta din muzica autentica, valoroasa. Sunt foarte multi muzicieni in Romania care au devenit artisti inspirati de Beatles si vom folosi acest super show pentru a le arata tinerilor, si cu sprijinul artistilor inspirati de Beatles, cat de mult reprezinta aceasta trupa in istoria muzicii.

The Beatles este, conform Billboard, trupa cu cele mai multe vanzari de albume din istoria muzicii - 178 de milioane de albume – cu mult inaintea unor trupe sau artisti care au beneficiat de o distributie mai ampla (Madonna, Michael Jackson, U2 etc).

Accesul se va face începând cu ora 19:00.

Punem la dispoziție 10 bilete pentru persoane cu dizabilități și însoțitorii acestora, mai multe detalii pe adresa de mail ticketing@sublimeromania.com

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1263
Cuvinte cheie: Bucuresti
lavi

Adaugat in urma cu 2095 zile, 31 Iul. 2018

Adaugat de v.tach

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3349

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .