poze umor fin teatru i jazz la teatrelli theatre music and more
poze umor fin teatru i jazz la teatrelli theatre music and more poze umor fin teatru i jazz la teatrelli theatre music and more poze umor fin teatru i jazz la teatrelli theatre music and more

Umor fin, teatru și jazz la teatrelli: theatre, music and more

Bucuresti , Bucuresti. Marţi 28 Ianuarie 2014 20:00 - Sâmbătă 1 Februarie 2014

Categorii: Muzica si Concerte

După cum v-a obișnuit până acum, „teatrelli: theatre, music and more” v-a pregătit încă o săptămână cu spectacole de calitate, care se bucură de participarea unor artiști renumiți și îndrăgiți de public. Programul din săptămâna 27 ianuarie – 2 februarie se axează pe umorul de calitate și muzică bună. Radu Gabriel, Marius Florea Vizante, Sorin Zlat Jr. și Sorin Zlat Sr., Rodica Popescu Bitănescu, Ozana Barabancea și Alina Manole sunt doar câțiva dintre artiștii care vor urca pe scena teatrelli în această saptămană.

Seria spectacolelor din săptămâna 27 ianuarie – 2 februarie debutează la teatrelli pe 28 ianuarie, ora 20:00, cu piesa de teatru „Filarmonica de comedie” în regia lui Radu Gabriel. „Filarmonica de comedie” este un spectacol de miniaturi umoristice scrise de Radu Gabriel, avându-i ca interpreți principali pe Radu Gabriel, Marius Florea Vizante și Gheorghe Ifrim, trei actori de comedie cunoscuți din aparițiile de pe micul ecran (grupul „Vouă”, serialele "Las Fierbinți", " Pariu cu viața", "Ultimul stinge lumina" ) cărora li se alătură Leonid Doni și Mihai Munteniță. În „Filarmonica de comedie” este vorba despre vrajba vecinilor dintr-un bloc, milionarul de carton care cumpără o filarmonică, provincialul care caută să răzbească în București, muncitori cu probleme metafizice.....satira unei lumi pestrițe, cu țâfnele, candoarea și gândirea abisală a eternului locatar din spațiul carpato-danubiano-pontic.

Pe 29 ianuarie, la ora 20.00, ne bucurăm de Concertul samba și bossa-nova - „Sounds of Brazil”. Artist multipremiat în străinătate, care face cinste în cel mai înalt grad jazz-ului autohton, Sorin Zlat Jr. îi are ca invitaţi, pe lângă tatăl său, Sorin Zlat Sr., pe Răzvan Cojanu - bas şi Adi Tetrade - baterie, muzicieni cunoscuţi şi apreciaţi atât în ţară cât şi peste hotare, și pe tânăra, talentata şi extrem de sensibila solistă vocală Mihaela Alexa. Special Guest al acestui recital este percuţionistul cubanez Ortega Gilberto Torres care a mai colaborat şi cu formaţiile Mandinga şi Sarosi Peter & Azara.

În seara de joi, 30 ianuarie, vă invităm la piesa de teatru „Triunghiul femeilor”, regizată de Rodica Popescu Bitănescu. Trei mai actrițe ale Teatrului Național interpretează cu talent, rafinament și inteligență scenică. Viviana Alivizache, Tania Popa și Rodica Popescu – Bitănescu, trei doamne elegante și misterioase, au o întâlnire enigmatică într-un salon ciudat, la ora șapte. Nu știu unde se află și de cine sunt chemate. Și când se întâlnesc trei femei banuiți ce urmează: intrigi, minciuni, adevăruri, discuții pro și contra. Și totul în notă comică!

Vineri, 31 ianuarie, ora 20.00, avem parte de o seară specială la teatrelli în compania Ozanei Barabancea și a prietenilor săi, muzicieni notorii precum Puiu Pascu – pian, Virgil Popescu – chitară bas și Titi Herescu – baterie. Ozana Barabancea poate fi considerată una dintre cele mai complexe şi mai complete voci din muzica românească. Este edificator în acest sens repertoriul ei extrem de bogat, de la operă, operetă şi jazz standards, până la musical, pop, rock şi latino.

Calităţile vocale incontestabile, dublate de cele artistice, sunt probate în numeroase apariţii scenice atât în compania unor maeştri ai jazz-ului, cât şi pe scena de la Teatrul Naţional I.L Caragiale, la Teatrul Metropolis, dar şi în numeroase emisiuni TV. Ozana a susţinut cu ansamblul Ozana Big Band în anul 2009, la Ateneul Român, un concert special în cinstea Reginei Angliei.

Prima seară din weekend ne-o vom petrece la concertul Alinei Manole, începând cu orele 20:00. Alina Manole e muzica și stare, neîncadrându-se într-un stil anume. La un moment dat a purtat eticheta folk-jazz. Apoi a devenit, prin ecourile care au însoțit fiecare apariție pe scenă, “stilul Alina Manole”.
Concertul de sâmbătă o aduce pe Alina Manole pe scena „teatrelli” alături de muzicienii cu care cântă în mod obișnuit: Raul Kusak - unul dintre pianiștii strălucitori din jazz-ul românesc, Dan Nicolau – trompetist de excepție, Claudiu Purcarin – toboșar cu precizie și balans. Alina va rămâne în ipostaza de chitarist și mesager al iubirilor reale, al amanților, al poveștilor interzise, cu umorul sau accentele grave ale textelor pe care le scrie, cu încăpățânare, în limba română.

Detalii despre spectacolele din noua stagiune puteți găsi pe site-ul creart la secțiunea teatrelli.

Biletele pot fi achiziționate la sediul creart din Piața Alexandru Lahovari, Nr. 7 (Program – L: închis; Ma – Mi: 14.00 – 18.00; Joi – Vi – Sâ: 16.00 – 20.00; D: închis. Tel: 0723 057 440) sau prin rețeaua de bilete Eventim.

Partenerii media ai sălii teatrelli sunt: Radio România Cultural, Calendar evenimente, PORT.ro, Diverta, Fundația Muzza și Bucharest Herald.

Mai multe detalii: http://www.creart.ro/teatrelli/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1168

Eveniment postat de organizator

creart

Adaugat in urma cu 3236 zile, 27 Ian. 2014

Adaugat de creart

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 14

Alte Evenimente din Bucuresti
curs 3d studio max

Curs 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 1 Dec 2022 - 15 Dec 2022
curs autocad lt

Curs Autocad LT

Bucuresti, Bucuresti. 1 Dec 2022 - 15 Dec 2022
curs profesional autocad 2d si 3d

Curs profesional Autocad 2D si 3D

Bucuresti, Bucuresti. 1 Dec 2022 - 15 Dec 2022
curs adobe illustrator cc

Curs Adobe Illustrator CC

Bucuresti, Bucuresti. 1 Dec 2022 - 15 Dec 2022
  • Ai ceva de zis?

    .