poze tomcraft la arenele romane

Tomcraft la Arenele Romane

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 2 Martie 2013
Cutitul de Argint Nr. 26

Categorii: Muzica si Concerte

Binecunoscutul DJ si producator german Tomcraft revine in Romania pe 2 martie 2013 "sub umbrela" Dance Nation

 


Dintotdeauna, numele lui Tomcraft a fost sinonim cu “Loneliness”, imnul house care a ocupat prima pozitie in topurile TV, radio, si mai ales in cluburile din intreaga lume. Thomas Brückner si-a  inceput cariera in 1992, cand erau la moda rave-urile, iar in cluburi fetele cu leggings dansau pe Snap si Dr. Alban.


Douazeci de ani mai tarziu, Tomcraft se afla tot in spatele pupitrului si reprezinta unul dintre pilonii de baza ai istoriei muzicii electronice din ultimele doua decade, ca DJ, producator si label manager.


OK Corral, adica Tiberiu Jakab si Bogdan Danciu, nu mai au nevoie de introducere pentru publicul roman. Au lansat primul material in 2007, iar in 2008 a aparut EP-ul „Planetarium” la label-ul Craft Music, manageriat de Tomcraft, un moment extrem de important in calatoria lor muzicala.


Marika este un nume emblematic pentru muzica romaneasca, fiind unul dintre putinii DJ-i, producatori si promoteri care s-a implicat intens in scena underground din Romania anilor ’90.  Unul din punctele de plecare a fost emisiunea Klub Bizzar de pe Atomic TV, primul canal de muzica din tara.


MoonSound a pornit de la pasiunea pentru sunetul alternativ, colectionand casete, CD-uri, viniluri si in general melodii cu sonoritati rare. A trecut ulterior la muzica electronica, in care s-a lansat ca DJ in 2006 in Targu Mures, urmata de numeroase aparitii atat in tara cat si in afara ei.


Biletele sunt 30 de lei si sunt disponibile pe myticket.ro, bilete.ro sau la poarta in seara petrecerii). Biletele VIP sunt 70 lei, detalii pe www.dance-nation.ro .

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1973
popadriana

Adaugat in urma cu 4104 zile, 24 Ian. 2013

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .