poze russian night cu tania popa

Russian Night cu Tania Popa

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 21 Februarie 2014 20:00
Blv. Regina Elisabeta, Nr. 45

Categorii: Muzica si Concerte

Vineri, 21 februarie, de la orele 20:00 Restaurant Elisabeta vă aşteaptă cu porţile deschise pentru a vă bucura de o adevărată „Russian Night”, cu cântece tradiţionale ruseşti, dans şi voie bună până în zori, în compania inconfundabilei Tania Popa.

Era o vreme, nu foarte demult, în care cultura interbelică românească era vizibil atinsă de influenţe ruseşti. Să ne întrebăm bunicii dacă exista bibliotecă fără vreun Dostoievski sau Puskin, concert de Operă fără vreo arie de Ceaicovski sau vreo petrecere unde să nu se danseze măcar vreun Kazachok.
Şi cum, vecinii noştri de la Est, dintre toate cultele, cei mai pricepuţi sunt la muzică e parcă imposibil ca şi acum să nu tresărim de încântare şi de voie bună pe vreun cântec rusesc autentic.
În acest context, în dorinţa de a ne readuce în actualitate petrecerile ruseşti de odinioară, cu cântec şi voie bună, băuturi fine şi dans până în zori, Restaurant Elisabeta s-a gândit să organizeze „Russian Night”.
Pentru a da seratei adevăratul spirit rus, pe lângă acordurile de balalaika sau acordeon, vom avea parte de un recital de excepţie al celor mai îndrăgite melodii ruseşti aduse la viaţă de vocea inconfundabilă a cunoscutei actriţe, Tania Popa.
Născută în 1973 în loc. Căuşeni, Republica Moldova, Tania Popa este o actriţă desăvârşită ce a impresionat multă lume cu talentul de excepţie, obţinând de-a lungul timpului nenumărate premii şi distincţii atât pe plaiuri naționale și internaționale. De curând a început a păşi uşor şi într-o carieră muzicală care, deşi abia la început, prevesteşte a avea acelaşi succes al celei actoriceşti.
Rez & Info: 0722333142.

Mai multe detalii: http://www.restaurantelisabeta.ro/

Pret bilet: 35 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 779
Cuvinte cheie: Bucuresti
pop alexandru

Adaugat in urma cu 3731 zile, 30 Ian. 2014

Adaugat de AlexandruPop

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 16

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .