poze rotem sivan trio la jazz nouveau

Rotem Sivan Trio la Jazz Nouveau

Bucuresti , Bucuresti. Luni 22 Mai 2017 20:00

Categorii: Muzica si Concerte

Rotem Sivan Trio la Jazz Nouveau.


Rotem Sivan s-a născut în Ierusalim, oraș celebru pentru diversitatea de culturi, influențe și tradiții. La vârsta de 4 ani primește cadou de la bunici o chitară, primul său instrument și cel care avea să-i definească cariera muzicală.

După terminarea liceului de artă, Rotem se înscrie la cursurile Universității de Muzică Buchmann-Mehta din Tel Aviv, unde studiază compoziție clasică. Imediat după absolvire, Sivan se mută la New York, unde frecventează The New School for Jazz & Contemporary Music, urmându-și astfel pasiunea pentru jazz.

Concertează pe efervescenta scenă locală alături de Peter Bernstein, Ari Hoenig, Ben Street sau Ferenc Nemeth în celebrele cluburi Smalls, Birdland, The Jazz Gallery, Blue Note, dar și la marile festivaluri ale lumii: Montreux, Bern Jazz Festival, Sonora Jazz Festival în Mexic sau Exposure Jazz Festival în Israel.

Debutul său discografic (Enchanted Sun-2013) a fost remarcat imediat de prestigioasa revistă Down Beat Magazine care i-a acordat 4.5 stele, la fel ca și următorului album apărut în 2014, ”For Emotional Use Only”. A New Dance este al treilea disc al artistului și apare în 2015.
Chitarist foarte tehnic, cu un sofisticat simț al ritmului și melodiei, Sivan aduce un suflu nou pe scena de jazz contemporană.

Pe 22 mai la Jazz Nouveau, Rotem Sivan Trio (Rotem Sivan - chitară ; Haggai Cohen Milo – bas; Nathan Elman-Bell – tobe) își va prezenta în România noul album Antidote, ce va fi lansat pe 4 aprilie în acest an.

Jazz Nouveau este o serie de concerte organizate de Control Club în colaborare cu Twin Arts, care își propune să aducă în atenția publicului bucureștean artiști locali și internaționali aflați din punct de vedere stilistic la confluența dintre jazz și alte genuri muzicale.

Pret bilet: 35 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 693
Cuvinte cheie: jazz , Evenimente Bucuresti
miriam miriam

Adaugat in urma cu 2612 zile, 01 Feb. 2017

Adaugat de Valpro

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3593

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .