poze red bull soundclash prezinta subcarpa i vs vi a de vie

Red Bull SoundClash prezintă Subcarpați vs. Vița de Vie

Bucuresti , Bucuresti. Miercuri 9 Octombrie 2019 19:00 - Miercuri 9 Octombrie 2019
Sala Polivalenta,calea Piscului

Categorii: Muzica si Concerte

Pe 9 octombrie se anunță o bătălie muzicală epică între două armate cu greutate, Subcarpați și Vița de Vie, la cea de-a treia ediție Red Bull SoundClash! Cea mai mare bătălie din istoria muzicii românești se va desfășura în 4 runde emblematice, învingătorul fiind decis de ovațiile publicului prezent, înregistrate cu decibelmetrul arenei. Evenimentul marchează prima confruntare din România între folclorul underground și rock-ul alternativ! Două trupe. Două scene. Un singur învingător.

Red Bull SoundClash este mai mult decât un concert, este o confruntare muzicală unică, un show total în care îți vei auzi artiștii favoriți luptându-se pentru fiecare bătaie din palme a fanilor prezenți în Sala Polivalentă. Cele 4 runde ale bătăliei - The Cover, The Takeover, The Clash, The Wild Card - vor forța limitele creativității fiecărei trupe și vor oferi publicului un experiment muzical istoric!

De 23 ani, Vița de Vie își pune amprenta asupra rock-ului alternativ autohton prin piese care au revoluționat peisajul muzical românesc, precum „Basu’ și cu toba mare”, „Varză” sau „Praf de stele”. Vița de Vie a evoluat împreună cu fanii, ostașii săi care, pe 9 octombrie, vor zgudui Sala Polivalentă. După două ediții Red Bull SoundClash în care a dirijat forțele muzicale ale confruntării, Adi Despot îmbracă acum armura de combatant: „Am acceptat invitația ca fiind o provocare. Ne scoate din zona de confort și ne pune în situații total diferite față de cele cu care noi suntem obișnuiți. Și e fantastic! Încă de la prima ediție, din postura de MC, aveam mereu un ochi ațintit pe ceea ce se întâmpla pe scenă și îmi imaginam cum am fi făcut noi, Vița de Vie, respectiva mișcare”, povestește Adrian Despot.

Subcarpați, cea mai mare grupare muzicală independentă din România, va ține garda sus și-și va apăra măritul codru luptând cu arma preferată - mixul de hip-hop-folclor românesc. „Știm conceptul de din U.K., de la , am văzut acum vreo doi-trei ani potențialul celor două arene față-n față. Mi-a plăcut foarte mult și ne întrebam când o să ajungem și noi să facem asta... și iată că a venit acel moment. O să fie o bătălie muzicală. Dacă Vița de Vie o să arunce ceva în foc, o să fim pregătiți”, promite MC Bean.

Cum se va desfășura Bătălia de la Polivalentă - Red Bull SoundClash:

• THE WARM UP - Fiecare artist cântă 3 piese din repertoriul propriu.
• RUNDA 1: ‘THE COVER’ – Trupele abordează un hit celebru în dulcele stil propriu.
• RUNDA 2: ‘THE TAKEOVER’ – Vița de Vie începe o piesă, Subcarpați o preia din mers şi o continuă în stilul lor, apoi începe Subcarpați şi preia Vița de Vie... timp de 4 piese.
• RUNDA 3: ‘THE CLASH’ – Fiecare trupă reinterpretează 3 piese proprii în 3 stiluri muzicale diferite.
• RUNDA 4: ‘THE WILD CARD’ – Fiecare trupă scoate asul din mânecă printr-un invitat surpriză.

În 2018, când Grasu XXL și Loredana s-au duelat folosind toate armele în fața fanilor însetați de diversitate muzicală, armata hip-hop-ului a învins pentru a doua oară la rând la Red Bull SoundClash, după victoria celor de la CTC din 2017. Au fost și dueluri verbale, și replici tăioase, aruncate ca un buzdugan de la o scenă la alta - ceea ce publicul așteaptă și în cadrul ediției din acest an. Mii de fani au dat muzicii ce-i al muzicii - indiferent de partea cui au venit la Sala Polivalentă - au strigat pân-au răgușit pentru cel mai bun, chiar dacă decizia le-a fost îngreunată de așii din mânecă aduși de cei doi rivali - Tudor Chirilă a cântat alături de Grasu XXL, iar în contrapartidă, Smiley a venit să o susțină pe Loredana în luptă. Vezi cum a fost la a doua ediție Red Bull SoundClash.

Prima ediție a Red Bull SoundClash a avut loc în 2006 în Olanda, iar de atunci a făcut înconjurul lumii, pe cinci continente, în peste 50 de dueluri.

În România, Red Bull SoundClash se întoarce pe 9 octombrie, la Sala Polivalentă. Primele 300 de bilete se pot achiziționa la prețul de 59 lei, iar după epuizarea acestora, biletele pot fi achiziționate la prețul de 79 lei. Toate informațiile despre Red Bull SoundClash sunt disponibile pe redbull.ro/soundclash. Rămâi la curent pe pagina dedicată evenimentului!

Partener principal Banca Transilvania. Susținut de Lidl. Powered by Kiss FM.

Mai multe detalii: https://www.bilete.ro/red-bull-soundclash/red-bull-soundclash-subcarpati-versus-vita-de-vie-09-oct-2019/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 780
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Bucuresti
pascu alexandra

Adaugat in urma cu 1670 zile, 02 Sep. 2019

Adaugat de Pasco

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 87

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .