poze red bull music soundclash revine grasu xxl vs loredana la sala

Red Bull Music SoundClash revine: Grasu XXL vs. Loredana la Sala

Bucuresti , Bucuresti. Miercuri 21 Noiembrie 2018 20:00 - Miercuri 21 Noiembrie 2018
Sala Polivalenta,calea Piscului

Categorii: Muzica si Concerte

Pe 21 noiembrie, la Sala Polivalentă din București, Red Bull Music SoundClash își propune să-ți clatine lumea și convingerile din nou. Se iau doi artiști din două galaxii muzicale diferite, se-agită două armate de fani credincioși și se lansează pe orbită într-o confruntare epică live. Două scene față în față, 4 runde antrenante, o singură miză: aplauzele tale! Grasu XXL o provoacă pe Loredana la battle în ediția cu numărul 2 a Red Bull Music SoundClash în România. Biletele sunt disponibile pe www.redbull.ro/soundclash.

Excentrică, inconfundabilă, Loredana e diva rebelă și versatilă prin definiție. De la muzică la look, niciun registru nu e intangibil pentru ea. Pop, dance, soul, jazzrock, punk, funk, fusion, folclor, influențe lăutărești: Loredana a deschis toate ușile și-a bătut toate cărările de-a lungul carierei, reinventându-se cu o putere de neegalat și rămânând autentică în tot acest timp, pe primul loc în topurile radiourilor și în inimile fanilor. „De când mă știu mi-au plăcut provocările și-am încercat să fac lucrurile diferit față de restul lumii, într-un mod care să ma reprezinte. Îmi doream de multă vreme să colaborez cu Grasu XXL. Acum, am ocazia, într-un show cu multe provocări, și de-o parte și de alta. Abia aștept, știu sigur că pentru spectatori va fi super-distracție. Și pentru noi, cei de pe scenă. Vi-l imaginați pe Grasu XXL interpretând un cântec de-al meu?!”. Vezi cum îl provoacă Loredana pe Grasu XXL la SoundClash!

De 20 de ani, Grasu XXL face istorie în hip-hop. Agresiv, ironic, furios, hip hop-ul lui te face să-l iubești sau să-l detești, fără cale de mijloc. Are zeci de piese difuzate în heavy-rotation, milioane de ascultări online, și-și revendică supremația în underground, adunând în jurul Okapi Sound, brigada sa muzicală, o comunitate numeroasă și loială. Ultimul său album, „În Labirint”, este primul material lansat în formula Grasu XXL și Guess Who și este disponibil pe toate platformele de streaming și download, urmând să fie lansat pe CD. „Anul trecut am fost invitat de către băieții de la CTC ca wildcard-ul lor, a fost prea marfă... și ce au pregătit ei m-a rupt în două, a fost o seară pe care nu o s-o uit prea curând. În momentul în care am fost sunat și mi s-a propus SoundClash-ul de anul ăsta am zis instantaneu „DA!”, când mi s-a zis și că e cu Loredana a fost clar că o sa fie ceva foarte grav! De abia aștept să vină 21 noiembrie să vedeți și auziți ce v-am pregătit”. Vezi cum o provoacă Grasu XXL pe Loredana la SoundClash!

Red Bull Music SoundClash este o confruntare muzicală unică, o rivalitate ce-i scoate pe artiști din zona de confort și îi aruncă într-un Armageddon al ritmurilor improvizate și paselor muzicale. Cum se va desfășura showul de pe 21 noiembrie:

• THE WARM UP – Fiecare artist cântă 3 piese din repertoriul propriu.
• RUNDA 1: ‘THE COVER’ – Artiştii abordează un hit celebru în dulcele stilul propriu.
• RUNDA 2: ‘THE TAKE OVER’ – Loredana începe o piesă, Grasu XXL o preia din mers pe cealaltă scenă şi o continuă în stilul lui, apoi începe Grasu XXL şi preia Loredana… timp de 4 piese.
• RUNDA 3: ‘THE CLASH’ – Artiștii reinterpretează 3 piese proprii în 3 stiluri muzicale diferite.
• RUNDA 4: ‘THE WILD CARD’ – Fiecare artist aduce pe scenă un invitat special surpriză.

Așteaptă-te la neașteptat în toate punctele-cheie ale jocului, pentru că Red Bull Music SoundClash e mai mult decât o competiție obișnuită, e o colaborare-provocare creativă pe care o vezi o dată-n viață. Ce faci dacă inima ta începe să bată pentru echipa adversă? Ce faci dacă auzi melodia ta preferată cântată cum nu te-ai mai gândit până acum, atât de frumos încât palmele tale aplaudă singure? Ce faci când muzica contează mai mult decât galeria?

Anul trecut, în 2017, la primul Red Bull Music SoundClash din România, într-un impresionant spectacol sold-out, CTC și Carla’s Dreams s-au duelat în rime în fața a 3000 de fani. După urale peste urale, răbufniri emoționale vulcanice și invitați-surpriză de soi (Delia a jucat pentru echipa Carla’s Dreams, iar Grasu XXL a fost asul din mânecă pentru CTC) Controlul Tehnic și-a dovedit încă o dată Calitatea și a câștigat marele duel în fața Carla’s Dreams. „E muzică. Nu-i cea mai bună, dar e-a noastră. Şi nu cred că-i unul să poa' să spună că-i cea mai proastă. Trece prin suflet, îmi curge prin sânge, deci înţelege, n-am cum s-o dau mai încet. Şi e ciudat c-aş vrea s-o împart cu toată lumea” au fost ultimele versuri care au răsunat în boxele Polivalentei anul trecut, la primul Red Bull Music SoundClash made in Romania. Vezi cum a fost la prima ediție Red Bull Music SoundClash.

De 12 ani de zile, Red Bull Music SoundClash înconjoară lumea aducând în fața fanilor dueluri artistice creative cu miză emoțională enormă. Din Jamaica anilor ‘50 până azi, provocările tip SoundClash au făcut deliciul publicului – la început în reggae, când o super-echipă de MC, live, și DJ se băteau pentru atenția publicului. Prima ediție a Red Bull Music SoundClash a avut loc în 2006 în Olanda, iar de atunci a făcut înconjurul lumii pe cinci continente, în peste 50 de dueluri.

Experiența Red Bull Music SoundClash se trăiește cel mai bine între cele 2 scene. De aceea, au fost puse în vânzare doar bilete cu locuri în picioare. După epuizarea lor vor fi puse în vânzare bilete cu locuri în tribune. Bilete şi informaţii pe http://www.redbull.ro/soundclash.

Partener principal Banca Transilvania. Susținut de Lidl. Powered by Kiss FM.

Rămâi la curent cu noutățile Red Bull Music SoundClash pe pagina de eveniment de pe Facebook!

Mai multe detalii: http://www.redbull.ro/soundclash

Pret bilet: 69 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 696
pascu alexandra

Adaugat in urma cu 1996 zile, 31 Oct. 2018

Adaugat de Pasco

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 87

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .