poze opt ani de hard rock cafe cu cristi minculescu iris
poze opt ani de hard rock cafe cu cristi minculescu iris poze opt ani de hard rock cafe cu cristi minculescu iris poze opt ani de hard rock cafe cu cristi minculescu iris

Opt ani de Hard Rock Cafe, cu Cristi Minculescu & IRIS

Bucuresti , Bucuresti. Luni 25 Ianuarie 2016 22:45 - Luni 25 Ianuarie 2016

Categorii: Muzica si Concerte

Sâmbăta aceasta, pe 23 ianuarie, Hard Rock Cafe a sărbătorit opt ani de succes în România, cu un super concert susținut de Cristi Minculescu & IRIS. Cu ocazia evenimentului, Cristi Minculescu a donat pentru impresionanta colecție de suveniruri a restaurantului o cămașă albă, pictată manual, cu o floare de iris, pe care solistul a purtat-o în fața a peste 20 000 de fani, la concertul aniversar IRIS – 35 de ani de carieră.

Pentru a marca cei opt ani de la deschiderea Hard Rock Cafe în România, reprezentanții popularului restaurant au invitat pe scenă una dintre cele mai mari și mai îndrăgite trupe românești de rock ale ultimelor decenii - IRIS și Cristi Minculescu au susținut un super concert în fața a peste 500 de fani care au avut parte nu doar de muzică bună, ci și de o surpriză. Cristi Minculescu a donat pentru Hard Rock Cafe o cămașă albă, alăturându-se astfel galeriei de celebrități ale căror obiecte de colecție pot fi admirate în cadrul restaurantului.

“Niciodată în viață nu m-am atașat sentimental de obiecte, deși îmi prețuiesc mult colecția de CD-uri muzicale, DVD-uri și cărți. Dacă ai, însă. în viață norocul de a trăi niște momente unice, precum o aniversare profesională de 35 de ani pe scena rock, vrând-nevrând rămâi legat afectiv de toate amintirile acelui concert special: chipurile oamenilor care te înconjurau, bucuria copilarească din culise în jurul tortului aniversar, satisfacția împlinirii unui obiectiv profesional nesperat. Am primit cu acea ocazie un cadou deosebit, de la o prietenă și o artistă dragă: o camașă albă, pictată manual de ea înșăși, cu un imens iris mov, simbolul trupei cu care se identifică întreaga mea carieră, IRIS. Am purtat-o în premieră în Piața Constituției, pe 22 iunie 2012, la concertul aniversar IRIS - 35 de ani, în fața a peste 20 000 de fani și, pentru că am simțit că mi-a purtat noroc în acea zi, a devenit nelipsită în garderoba mea de scenă.

Astăzi mă despart de ea cu nostalgie, dar este onorant să știu că va fi expusă cu toată grija în Hard Rock Cafe București. Atât eu, dar sper că și suporterii mei, ne vom bucura de fiecare dată când o vom privi, aducându-ne aminte de concerte pe care le-am facut memorabile doar împreună.”, a declarat Cristi Minculescu.

În Hard Rock Cafe București sunt expuse peste 300 de costume de scenă, instrumente muzicale, LP-uri de aur și platină, postere și coperţi de albume care au aparţinut unor artiști și trupe legendare precum: The Beatles, Michael Jackson, Metallica, Bruce Springsteen, Madonna, Robbie Williams, Elton John, Tina Turner, Richie Sambora sau Steve Tyler. Singurele trupe românești care au donat până acum pentru colecția Hard Rock sunt Holograf și Vunk.

- // -

Hard Rock International este cel mai important expozant și colecționar de obiecte care au aparținut marilor vedete ale scenei, transformând restaurantele în adevarate muzee ale muzicii. Colecția de suveniruri este fără precedent: peste 85.000 de piese, prezentate prin rotație, în toate cele 164 de restaurante din lume.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 851
Cuvinte cheie: Rock , hard , iris , minculescu , Evenimente Bucuresti
streetwisepr

Adaugat in urma cu 3007 zile, 25 Ian. 2016

Adaugat de StreetwisePR

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 65

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .