poze nigel kennedy la sala palatului

Nigel Kennedy la Sala Palatului

Bucuresti , Bucuresti. Luni 8 Octombrie 2018 20:00
Sala Palatului

Categorii: Muzica si Concerte

Marele violonist britanic, Nigel Kennedy se reintoarce in Romania pentru un eveniment cu greutate: BACH & GERSHWIN, doua epoci muzicale diferite, ce vor fi interpretate cu maiestrie si culoare de catre virtuozul artist.

eribilul concert va avea loc toamna aceasta, pe 8 octombrie 2018 la Sala Palatului din Bucuresti!

Portile se vor deschide incepand cu ora 18.30. Cortina se va ridica la ora 20.00!

Va invitam sa mutati discret vibratiile auzului si pe cele ale inimii pe frecventele neasemuitului artist englez, axa Bach - Gershwin primind o interpretare fabuloasa, intr-un spectacol intens, ce variaza de la muzica clasica a inceputului de secol XVIII, pana la sonoritatile de jazz simfonic ale inceputului de secol XX, un concert ce va fi incarcat de emotie si de surprize muzicale extrem de placute, mai ales, sufletului!

“M-am dedicat interpretarii sonatelor pentru vioara de Bach de cand eram adolescent. Aceasta muzica are un puternic accent meditational si este, de asemenea, foarte potrivita pentru exercitiile de mentinere a mainilor, a degetelor, in special. Intotdeauna am urat yoga, inca de pe vremea cand studiam cu Menuhin. Din fericire, Bach pare sa faca mult mai mult pentru mine decat beneficiile imaginare pe care le au muzicienii care practica yoga in exces. Voi alege intre sonata Nr. 1 in G-Minor sau mai fericitele forme de dans ale E-Majorului, Partita Nr. 3, in functie de ce feedback primesc din partea auditoriului. Spectacolul va veni direct din inima mea catre voi.
Pe Gershwin l-am urat mereu, pana de curand, cand m-am apucat de interpretat serios. Cumparand discul Ella & Satchmo nu mi-am redresat parerea. Dimpotriva. Cu toate acestea, am auzit de nenumarate ori aceste cantece si am devenit melancolic. Brusc. Pot spune ca le-am iubit in timpul uceniciei mele cu Stephane Grappelli. Cantecele Gershwin au patos, farmec, aroma, astfel incat va fi o bucurie sa le cand pentru voi”, a declarat Kennedy pentru publicul roman.

De peste un sfert de veac, Nigel Kennedy este recunoscut ca unul dintre cei mai virtuozi violonisti din lume. Talentul sau absolut unic si aprecierea in masa a spectatorilor au oferit noi perspective, atat repertoriului clasic cat si celui contemporan, fiind, in acest moment, cel mai bine vandut violonist de muzica clasica din toate timpurile.

Biletele se gasesc la urmatoarele categorii de preturi:
• CATEGORIA I – 349 lei
• CATEGORIA II – 249 lei
• CATEGORIA III – 149 lei
• CATEGORIA IV – 99 lei

Biletele se pot cumpara de pe startickets.ro!

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 622
Cuvinte cheie: jazz , Evenimente Bucuresti
lavi

Adaugat in urma cu 2074 zile, 25 Iul. 2018

Adaugat de v.tach

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3349

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .