poze natura

Natura

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 6 Decembrie 2019 21:00 - Vineri 6 Decembrie 2019
bulevardul regina elisabeta

Categorii: Muzica si Concerte

Sanatate din inima Daciei la Restaurant Elisabeta cu Fares!

Tip spectacol: un omagiu adus Mariei Tanase si muzicii lautaresti
Componenta muzicala:
Rona Hartner & Taraful Hopa
Desfasurator:
19:00 – 20:00 acces public in sala. In perioada aceasta se pot prelua comenzile de mancare/bautura din meniul a la carte
20:00 – 21:00 café-concert
21:00 – 21:45 spectacol muzical (partea I)
21:45 – 22:00 pauza
22:00 – 22:45 spectacol muzical (partea a II a)
Durata: 1h 45 min (cu pauza)

Pret bilet: 49 lei

Sinopsis

Pentru a evita orice inconvenient, va rugam sa veniti cu minim o ora inainte de inceperea spectacolului pentru a fi preluate comenzile de mancare/bautura. Pentru ca dumneavoastra sa puteti savura spectacolul cum se cuvine, ultima comanda se va lua cu 30 minute inainte de inceperea acestuia! Va multumim pentru intelegere! Dupa ora de incepere a spectacolului nu mai este permis accesul in sala.

RONA HARTNER, cea supranumita de presa din tara de adoptie (Franta) „Tornada” este, fara indoiala, o explozie de energie si talent, contaminand instantaneu cu pofta de viata pe orice interlocutor.

Intotdeauna i-a placut sa considere insa ca seva si-o trage din ADN-ul folcloric romanesc.

Si de la „Doina din Maramures” culeasa de Maria Tanase (cu care a intrat la Academia de Teatru din Bucuresti) pana la concertele alaturi de DJ celebri precum Click, Tagada, Chantel pe plaja de la Rio sau Ibiza, intr-adevar, temele traditionale ale muzicii romanesti (de la sat sau de la oras) au fost nelipsite din repertoriul Ronei.

Asa s-a nascut firesc spectacolul integral dedicat „Pasarii Maiestre” la Centenar – NATURA, in regia lui Laurentiu Azimioara, jucat in 43 de reprezentatii la Theatre du Gymnase din Paris si inregistrat de Mosaic Music.

Un spectacol in care Rona interpreta 32 de personaje din cele mai cunoscute piese ale Mariei Tanase, alaturi de muzicieni virtuosi din Balkani, stabiliti in Paris. Un spectacol de muzica, dans, teatru, emotie.

Varianta prezentata in Bucuresti pe data de 6 decembrie 2019, la Restaurantul Elisabeta, alaturi de Taraful Hopa este una adaptata „Micului Paris”: nu vor lipsi piesele de rezistenta din repertoriul folcloric sau lautaresc omagiat cu aceasta ocazie (“Bate vantul frunzele”, “Cobzarul”, “Bun ii vinul ghiurghiului”, “Marie si Marioara”, “Cine iubeste si lasa”, “Lung ii drumul Gorjului”, “Targovistea”, “Ma dusei sa trec la Olt”, “Un tigan avea o casa”, ”Ciuleandra”, “Ciocarlia” etc), nici interpretarea actoriceasca data pieselor de formatia artistica a Ronei. Se va lasa loc interactionarii cu publicul venit sa petreaca aproximativ 2 ore ca in vremurile in care …Maria Tanase canta printre noi.

Mai multe detalii: https://www.restaurantelisabeta.ro/2017/08/30/natura-spectacol-muzical-rona-hartnertaraful-hopa-vineri-6-decembrie-ora-2100/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 683

Eveniment postat de organizator

otilia ioana

Adaugat in urma cu 1578 zile, 02 Dec. 2019

Adaugat de Restaurant Elisabeta

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 906

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .