poze mirabai ceiba un concert vindecator

Mirabai Ceiba. Un concert vindecător

Bucuresti , Bucuresti. Miercuri 22 Mai 2019 20:00
Cinema Pro, Str. Ion Ghica nr. 3

Categorii: Muzica si Concerte

Mirabai Ceiba este una dintre cele mai renumite trupe de muzică sacra. Muzica sacra este vindecătoare, este mai mult decât muzică, este o experiență vie, o trăire profundă, o uniune cu dimensiunea noastră divină.

Mirabai Ceiba nu cântă numai mantre, ci este o trupă emblematică pentru genul New Age sau World Music. Multe din piesele lor sunt experiență de viață transpusă într-un lirism de o sensibilitate care atinge pe oricine îi ascultă, indiferent de genul de muzică preferat.

Mirabai Ceiba este un duet care transmite un suflu tânăr, expansiv, impregnat de blândețe și comuniune profundă cu natura umană. Linia melodică este simplă, clară, luminoasă, împletește sunete delicate de chitară, harpă, pian cu vocile celeste ale celor doi artiști, Markus și Angelika.

Concertul Mirabai Ceiba este un prilej de celebrare a vieții. Pacea sufletească, bucuria, iubirea sunt valorile umane codificate în crezul cel mai adânc al artiștilor, care văd în muzica lor un limbaj universal ce unifică tradițiile lumii, unește inimile tuturor oamenilor într-o mare inimă.

Markus este de origine germană, iar Angelika s-a născut în Statele Unite. Mama sa este mexicană, iar tatăl german. Ei s-au întâlnit pentru prima dată la un festival în Scoția și s-au îndrăgostit pe loc. La vremea respectivă carierele lor muzicale se îndreptau în alte direcții, însă foarte curând au decis să împărtășească cu toți oamenii iubirea pe care o trăiau. Calea pe care au ales să pășească împreună i-au condus către a crea o muzică ancorată în spiritualitate, sensibilitate, frumusețe.

Foarte repede cei doi artiști și-au găsit stilul propriu, un stil proaspăt și original. Creația lor este un mix armonios de mantre culese din tradiția Kundalini Yoga și piese originale în limba engleză și spaniolă, care amintește de spiritul nativilor american, dar evocă și înțelepciunea perenă a lumii prin vocea poetului sufit Rumi sau al maestrului zen Thich Nhat Hanh.

Mirabai Ceiba a dezvoltat o înclinație către excelență, înregistrările lor de studio dar și din concerte sunt de o calitate ireproșabilă. Muzica lor trezește spiritul recunoștinței, al iubirii fără obiect, al încrederii, al abundenței fără granițe. În concerte, ei inspira pe toți cei prezenți să cânte împreună, aduc în această dimensiune trăirile profunde ale Spiritului: compasiunea și integralitatea Ființei.

Numele Mirabai Ceiba evocă cei doi piloni majori pe care este construită direcția muzicală: o sursă indiană, exprimată în principal prin mantrele care fac parte din repertoriu, cât și o sursă latin-americană. Mirabai a fost o cântăreață mistică indiană care a trăit în secolul 16. Melodiile ei exprimă dorința sinelui individual de a fi una cu sinele universal, reprezentat de Krishna. Pentru Angelika și Markus, numele Mirabai reprezintă „explorarea, devotamentul, inspirația în toate aspectele multiple ale divinității." Ceiba este arborele sacru al Americii Latine, un arbore care nu se taie niciodată și crește foarte înalt. "Dorim ca muzica noastră să fie precum copacul Ceiba", spun Markus și Angelika, "cu rădăcini adânci în inima Mamei Pământ și cu ramuri care se pierd în sus, în vastitatea Tatălui Cer."

Mirabai Ceiba revine în România pentru a treia oară. Ecourile ultimului lor concert rezonează încă în inimile noastre, cei din Călătoria Inimii, creatorii acestui nemaipomenit concert la București. Citește mai multe pe www.mirabaiceiba.ro

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 855
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Bucuresti
lavi

Adaugat in urma cu 1936 zile, 31 Dec. 2018

Adaugat de v.tach

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3349

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .