poze milioane de bilete de vanzare la concertul innei din 25 iulie

Milioane de bilete de vânzare la concertul INNEI din 25 iulie

Bucuresti , Bucuresti. Miercuri 25 Iulie 2018

Categorii: Muzica si Concerte

SOLD OUT – iată un mesaj ce nu ți-ar plăcea să-ți apară pe ecran atunci când vrei să cumperi bilet la concertul artistului preferat. Vestea bună: dacă ești fan INNA, nu ai cum să ratezi concertul său din 25 iulie.

Biletele sunt accesibile tuturor, în magazinele din țară, iar ”sala de concert” e suficient de încăpătoare pentru toți fanii. Cum e posibil? Simplu: noile doze de Coca-Cola Zero Zahăr îți garantează acces exclusiv la primul concert online susținut de INNA.

Artista care umple până la refuz săli de spectacole din țară și din străinătate te așteaptă, pe 25 iulie, între orele 20:00 și 22:00, la concertul de lansare al noului său album – YO. Trebuie doar să intri în cel mai apropiat magazin, să cumperi orice doză cu imaginea INNEI dintre cele 4 care compun ediția de colecție disponibilă acum pe piață și să scanezi logo-ul Shazam de pe cutia de Coca-Cola Zero Zahăr. Tot ce-ți rămâne de făcut apoi e să te bucuri de un super show, pe care-l poți urmări chiar pe ecranul telefonului, oriunde te-ai afla.

Până la eveniment, fii pregătit să fredonezi noile piese ale INNEI – “Locura”, “Iguana”, “Si, Mama” si “La Vida” – pe care le poți asculta vara asta oricând, de pe un suport neconvențional: dozele de Coca-Cola Zero Zahăr. Fiecare dintre cele 4 doze ediție limitată conține o melodie diferită, căreia îi poți da play, scanând doza cu Shazam. Poți pune întregul album pe repeat doar după ce-ți completezi colecția.

Nu uita: concertul INNA are loc doar pe 25 iulie, exclusiv pe dozele de Coca-Cola Zero Zahăr. Mai ai de răspuns la o singură întrebare: boxe sau căști? Scanează și bucură-te de experiență, club rocker!

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 620
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Bucuresti
valentina

Adaugat in urma cu 2074 zile, 25 Iul. 2018

Adaugat de ValiBarbu

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1581

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .