poze maria dragomiroiu concert aniversar sala palatului

Maria Dragomiroiu - concert Aniversar @ Sala Palatului

Bucuresti , Bucuresti. Joi 22 Octombrie 2015

Categorii: Muzica si Concerte

Joi, 22 octombrie, e sărbătoare la Sala Palatului! Maria Dragomiroiu va fi omagiată într-un spectacol-eveniment, cu ocazia aniversării a 35 de ani de activitate.


În pleiada artiștilor români de mare valoare, Maria Dragomiroiu este Doamna cântecului popular românesc. Artista a ajuns și a rămas în vârful ierarhiei muzicale grație talentului, dăruirii și pasiunii pentru folclor autentic. De 35 de ani, Maria Dragomiroiu este fără încetare o prezență strălucită pe toate scenele, fiind adulată de publicul de toate vârstele. Înzestrată cu deosebite calități vocale, având un timbru special, o vivacitate și un dinamism scenic aparte, Maria Dragomiroiu dă viață cântecului, îl încarcă cu emoție și reușește să ajungă direct în inimile publicului.


„Cântecul și dragostea s-au luat de mână ca să facă viața mea veselă și bună. Fiecare cântec e o parte din sufletul meu pe care o dăruiesc de 35 de ani publicului și primesc înapoi dragostea lui nețărmurită. Vă aștept pe 22 octombrie, la Sala Palatului, la un spectacol de înaltă ținută artistică, să ne sărbătorim prin cântec împreună”, a declarat Maria Dragomiroiu.


Joi, 22 octombrie, ora 19.00, la Sala Palatului sunteți așteptați la un spectacol-eveniment, sărbătoarea Doamnei cântecului popular românesc, Maria Dragomiroiu. Îi vor fi alături artiști de valoare ai scenei românești: Petrică Mâțu Stoian, Constantin Enceanu, Veta Biriș, Mioara Velicu, Mariana Ionescu, Văru’ Săndel, Marcel Pavel, Andreea Bănică, Aurelian Temișan, Adrian Enache, Raoul. Artiștii vor fi acompaniați de Orchestra „Lăutarii” din Chişinău, condusă de maestrul Nicolae Botgros. Amfitrioana evenimentului va fi îndrăgita prezentatoare TV Iuliana Tudor. Regia artistică a spectacolului este semnată de două dintre cele mai mari profesioniste în folclor, Elise Stan și Florentina Satmari.


Folclor autentic și artiști de mare valoare vă așteaptă pe 22 octombrie la sărbătoarea Mariei Dragomiroiu.


Biletele se găsesc la casa de bilete a Sălii Palatului și online, pe: vandbilete.ro, bilete.ro, bilet.ro, eventim.ro, myticket.ro, iabilet.ro, salapalatului.ro. În funcție de categorie, prețul unui bilet este de: 150 de lei – categoria I, 100 de lei – categoria a II-a, 50 de lei – categoria a III-a.

Puncte fizice de vânzare iaBilet pentru Bucureşti:

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 2228
Cuvinte cheie: Bucuresti
miriam miriam

Adaugat in urma cu 3229 zile, 27 Mai. 2015

Adaugat de Valpro

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3593

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .