poze magnetic si purple caravan la quantic

Magnetic si Purple Caravan la Quantic

Bucuresti , Bucuresti. Marţi 2 Octombrie 2018 20:00
Quantic

Categorii: Muzica si Concerte

După ce au realizat un autentic succes cu turneul “2018 First Quarter Tour” , bulgarii de la Magnetic se pregătesc toamna asta pentru un mini-turneu în România.

Cu un sound definit de tonuri joase și groove, Magnetic este una dintre cele mai atractive trupe metal din Bulgaria, mențînându–se nu mai puțîn de douăzeci de săptămâni în Top 5 al postului radio ‘Z-rock” cu piesă “It Shall Be Done”. Trupa se înscrie ca sound în zona Nu Metal/Crossover.

Magnetic au fost prezenți în vara acestui an în România, în postura de co-headliner al festivalului ROCK CAMP SATU MARE, unde au împărțit scena cu FIREWIND, JINJER, SINOPTIK, SKA NK, URA DE DUPĂ UȘĂ etc.

PURPLE CARAVAN
Infiintata in anul 2017, pe 27 septembrie, Purple Caravan este o formatie de stoner hard rock, cu influente vizibile de heavy metal si psychedelic rock. Desi este o trupa inca tanara, Purple Caravan, pionieri ai genului abordat pentru orasul Craiova, pana in momentul de fata au impartit scena cu Overpain, Krepuskul, Crimena, The Demon’s Claws si The Noise Figures. Sunetul Purple Caravan este inspirat din trupele consacrate ale acestui gen, cum ar fi Sleep, 1000mods, sau Kyuss.Prima piesa a formatiei, “Private Hell” a fost lansata pe 28 februarie 2018, eveniment ce a lasat publicul cu o curiozitate si un interes sporit, urmand concerte in Bucuresti si Sibiu. Atat liniile vocale puternice, cu influente din muzica rock a anilor 70, southern rock si grunge, cat si riffurile grele si melodioase fac Purple Caravan sa iasa in evidenta.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 594
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Bucuresti
lavi

Adaugat in urma cu 2041 zile, 18 Sep. 2018

Adaugat de v.tach

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3349

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .