poze luna amara concerteaza la wasp bucuresti

Luna amara concerteaza la WASP, Bucuresti

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 4 Aprilie 2015 21:00

Categorii: Muzica si Concerte

Seria concertelor inedite continua la WASP - Working Art Space and Production: sambata, 4 aprilie 2015, orele 21:00, va avea loc un eveniment cu totul special - o combinatie surprinzatoare intre un concert LUNA AMARA acustic, alaturi de invitati surpriza, si un concert WE SINGING COLORS electric. DJ HEFE se va ocupa de muzicile de dans, pana dimineata.



Luna Amara (OFFICIAL) este cea mai complexa si mai controversata aparitie muzicala a scenei rock romanesti din anii 2000 incoace. Cenzurata din cauza opiniilor politice transante, Luna Amara si-a format un public al sau, un public care vrea sa inteleaga mai mult, care vrea sa se implice mai mult. De-a lungul timpului, trupa a aparut pe prima pagina a mai multor cotidiene nationale datorita unor probleme de cenzura ivite la Cluj, Bacau si Alba-Iulia, dar si datorita unei interpretari pline de semnificatii politice la Stufstock Vama Veche, in direct pe postul national de televiziune. De data aceasta vor sustine la WASP un concert acustic, alaturi de cativa invitati surpriza.

We Singing Colors este acea trupa indie-pop din Bucuresti care a lansat primul album („Made of wool, made of heavy metal”) in aprilie 2014 si a avut peste 100 de concerte in orasele mari din Romania dar si in Chennai (India), Chisinau (Moldova) si Sofia (Bulgaria). Trupa experimenteaza intotdeauna in ceea ce priveste locurile si felurile in care canta: de la intimitatea taxi-ului ("Day for my eyes"), la atmosfera din padure („Say you’re mine”) si pana la scenele de Festival (Peninsula, Street Delivery, Short’s Up etc). Unele dintre piesele lor au intrat pe compilatii internationale de muzica (Music Alliance Pact:“Cantec de seara” si “There when you sleep”), altele au fost difuzate la radiouri independente din Canada si Statele Unite ale Americii ("Moscow" si "Good days, bad days") sau au devenit coloana sonora in reclame din Romania si Georgia.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 850
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Bucuresti
miriam miriam

Adaugat in urma cu 3297 zile, 20 Mar. 2015

Adaugat de Valpro

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3593

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .