poze luna amara acustic in gradina casei universitarilor

Luna Amara acustic in gradina Casei Universitarilor

Bucuresti , Bucuresti. Joi 1 Septembrie 2016

Categorii: Muzica si Concerte

Seria de concerte Backyard Acoustic Season continua cu Luna Amara si Cuibul!

Biletele s-au pus in vanzare in reteaua www.iabilet.ro si costa 30 de lei in perioada de presale (primele 200 de bilete, pana pe 18 august).

Luna Amara canta de 15 ani sincer si fara ocolisuri. Cu un prim disc („Asfalt”, 2004) care a dobandit, in timp, un statut-cult, formatia si-a rafinat limbajul artistic de la album la album ajungand, in 2011, la „Pietre in alb” – cea mai completa si mai matura experienta Luna Amara de pana acum, cu teme lirice complexe punctate de o interpretare in forta si de o productie moderna. Cu un portofoliu live impresionant si o abordare proprie a muzicii rock, cu influente inclusiv din spectrul metalic si progresiv, Luna Amara continua sa fie relevanti prin arta lor cu mesaj, profunzimea versurilor si pasiunea cu care se urca pe scena de fiecare data.

Cuibul vin de la Chisinau, sunt funk cu niste jazz si rock'n'roll presarate pe deasupra, au o carisma de neegalat iar live in concerte te poarta intr-o calatorie eclectica si dansanta! Infiintata de catre muzicianul Igor Dinga (producator muzical pentru Zdob si Zdub) si activa inca din 1991, trupa se stabilizeaza in 2012 intr-o noua formula alaturi de vocalista Lidia Scarlat. In aceasta componenta, Cuibul au lansat anul trecut albumul „Vise elementare” la casa de discuri Universal Music Romania, album pe care se gasesc 14 piese in format acustic-cameral.

Haideti asadar joi, 1 septembrie, de la ora 19:00 pentru al saptelea episod din seria Backyard Acoustic Weekend in gradina Casei Universitarilor (str. Dionisie Lupu nr. 46, Bucuresti). Va veti intalni live cu Luna Amara si Cuibul iar biletele sunt in vanzare in reteaua www.iabilet.ro la pretul de 30 de lei (presale pana pe 18 august pentru primele 200 de bilete). Ulterior, pretul biletelor va urca la 40 de lei.

Backyard Acoustic Weekend este o serie de concerte organizate pe parcursul verii de Overground Music si Liga Media Grup in gradina Casei Universitarilor din Bucuresti.

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/986723404779921

Pret bilet: 30 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 951
Cuvinte cheie: jazz , rock , Evenimente Bucuresti
aleonte yasmine

Adaugat in urma cu 2811 zile, 18 Iul. 2016

Adaugat de cucubaubau13

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3708

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .