poze les elephants bizarres la expirat

Les Elephants Bizarres la Expirat

Bucuresti , Bucuresti. Joi 1 Martie 2018 21:00
Expirat, Str. Constantin Istrati nr. 1

Categorii: Muzica si Concerte

Les Elephants Bizarres este una dintre cele mai îndrăgite trupe din alternative-ul românesc. Incă din 2007, trupa l-a avut pe Ștefan Matei la voce. I s-au alăturat Enver Mamut (chitară) și Tudor Amarandei (synth/clape), iar în 2017 Alexandru Badea (percuție).

Les Elephants Bizarres a luat cu asalt scena muzicii alternative românești cu LP-ul de debut, „Hello”. Primul lor single, „Hello! Says the Devil!”, rămânând pe locul 1 în topuri timp de șapte săptămâni la rand.

Veselia celor de la Les Elephants Bizarres a călătorit rapid peste graniță, trupa fiind invitată să cânte la EXIT Festival (cel mai mare festival de muzică din Serbia).
Între 2011 si 2012, trupa a plecat în turneu în întreaga țară și a lansat mai multe single-uri: „Smile” (2011), „Wish You Were Here” (2012– piesa ce a fost folosită pe coloana sonoră a peliculei „KIDDO”, primul film interactiv românesc) și „Nu mă opri”.

În 2014 trupa a lansat cel de-al doilea album, „Zoologic”, și a fost invitată să cânte la importante festivaluri de muzică din România, deschizând concertele pentru artiști ca: Billy Idol și James Blunt.

Tot în 2014 Les Elephants Bizarres a câștigat premiul Best Alternative Band acordat de revista SUNETE și a fost aleasă de catre un juriu internațional pentru a urca pe scena Forbes Cool Brands Gala.

In 2015, Les Elephants Bizarres a lansat single-ul „Girls Gone Wild”, o producție HaHaHa Production, finalul de an aducând trupa în studio pentru lucrul la un nou material.

2016 a însemnat multe concerte la festivaluri importante din țară, lansarea piesei „Rosu Neon”, ajunsa in Top 10 Europa FM, dar și invitația de a deschide concertul trupei Maroon 5 de la București. Sfârsitul de an a insemnat un al doilea single ce anunta noul album, „Shivers” fiind prezentat publicului la finalul lunii noiembrie.

Cel de-al treilea album Les Elephants Bizarres, „SEEN”, s-a lansat pe 1 martie 2017, în tandem cu cel de-al treilea single, „Eu cu tine și cealaltă fată”. În iunie, trupa a scos, ca în fiecare an, un single cu videoclip care să însoțească fanii în zilele toride de vară. Vocile mării s-a auzit toată vara la radiouri și pe plaje.

Acces: 30 lei - pre-sale / 40 lei - la intrare, în seara evenimentului
Bilete disponibile în pre-sale via iaBilet.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 609
Cuvinte cheie: Bucuresti
lavi

Adaugat in urma cu 2222 zile, 26 Feb. 2018

Adaugat de v.tach

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3349

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .