poze la vie en rose

La vie en rose

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 6 Octombrie 2023 21:00 - Vineri 6 Octombrie 2023
Bd. Regina Elisabeta nr. 45

Categorii: Muzica si Concerte

Seara frantuzeasca cu muzica live

Durata: 1h 30min (cu pauza)
Cu:
Madalina Coca – voce
The Cabarets:
Alexandru Constantinescu – tobe
Tudor Nitu – chitara
Radu Virsta – chitara bas
Marius Balint – clapa
Cristian Gorgon-Grigorescu – trombon
Bogdan Malacescu – trompeta
Beni Purdel – trompeta

Sinopsis

Artista Madalina Coca, acompaniata de The Cabarets va sustine un concert cu muzica 100% frantuzeasca, un show original cu influente de jazz si caracterizat de un „Parisian Style” pe care artista l-a creat in cei 10 ani petrecuti in Franta.

Finalista de la „Vocea Romaniei” performeaza de mai mult de 20 ani pe scene atat in tara cat si in strainatate. Madalina s-a indragostit de muzica inca de mica si a participat la o multitudine de concursuri si festivaluri unde a obtinut numeroase premii si trofee. In perioada in care a locuit la Paris, artista a dobandit cetatenia franceza si a avut diverse colaborari muzicale cu mai multe band-uri si artisti cunoscuti. Dupa performanta extraordinara de la Vocea Romaniei, Madalina decide sa revina in Romania unde continua bogata sa activitate muzicala si lanseaza de asemenea si o serie de piese proprii, printre care Lume, Lume si Vocea Mea.

The Cabarets s-a infiintat in anul 2004, si este formata din 7 muzicieni talentati si pasionati (sectia ritmica: tobe, chitara bas, chitara, keyboard si pachet de suflatori : 2 trompete si trombon).

The Cabarets inseamna un show pus la punct dupa ani de experienta alaturi de muzicieni de valoare cu sute de concerte la activ atat in Romania, cat si in strainatate. The Cabarets sunt castigatorii „Premiului Presei” in cadrul Festivalului Mamaia la sectiunea „Creatie”. Alte colaborari de marca au fost alaturi de Wilmark si echipa lui de dansatori cat si aparitia in serialul „Umbre”. Pe plan international trupa The Cabarets a sustinut concerte de revista, spectacole de circ si cabaret in Lisabona, Qatar si Insulele Azore

Ultima comanda de mancare se face cu 30 de minute inainte de inceperea evenimentului, asa ca iti recomandam sa vii cu cel putin o ora inainte de inceperea spectacolului. De asemenea, te rugam sa nu intarzii, pentru ca biletele isi pierd valabilitatea odata cu inceperea spectacolului.

Mai multe detalii: https://teatrulelisabeta.ro/ticketsys-event/la-vie-en-rose/?utm_source=vinsieu&utm_medium=event%2Fla-vie-en-rose%2F&utm_campaign=ticketsys-event%2Fla-vie-en-rose%2F&utm_id=vinsieu22septembrie

Pret bilet: 79 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 509
Cuvinte cheie: jazz , Evenimente Bucuresti

Eveniment postat de organizator

otilia ioana

Adaugat in urma cu 303 zile, 30 Iun. 2023

Adaugat de Restaurant Elisabeta

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 906

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .