poze inna special exclusive show

INNA - special exclusive show

Bucuresti , Bucuresti. Miercuri 11 Martie 2020 21:30
Hard Rock Cafe

Categorii: Muzica si Concerte

Solista ce si-a castigat renumele de ambasador muzical al Romaniei in lumea intreaga, INNA, concerteaza alaturi de trupa sa live la Hard Rock Cafe, miercuri, pe 11 martie, de la ora 21:30. Cântăreața Inna nu mai are nevoie de nicio prezentare. A pătruns pe scena muzicală românească în 2008 și de atunci înaintează cu încăpățânare mai sus.

Topurile din România au fost cucerite de ea încă de acum 5 ani, și nu se oprește aici. Inna a semnat colaborări cu artiști precum J Balvin, Daddy Yankee, Carla’s Dreams, The Motans, Irina Rimes, Puya, ea însăși devenind o artistă dorită în colaborări.

Canalul său de youtube a strâns până în prezent aproapre 3 miliarde de vizualizări, pentru totalul de 5 albume, fiind pe primul loc în România în rândul artiștilor. Pe plan internațional a pătruns în sfere ale muzicii latine , în Europa devenind o cântăreața de top reprezentantă pentru România.

Inna a câștigat trofee în decernări de premii precum MTV Europe Music Awards, Romanian Music Awards, Balkan Music Awards, Les Trophées de la Nuit, Gala femeilor de success, și suntem siguri că nu se va opri aici. Cântăreața a semnat un contract cu casa de discuri Roc Nation deținută de Jay-Z și este implicată în acțiuni caritabile în calitate de activistă a drepturilor copiilor. În prezent Inna lucrează la cel de-al 6-lea album al său ce se preconizează a fi lasat în 2019.

Roxen este o apariție fresh în industria muzicală din România și a reușit, în scurt timp, să aibă peste 2 milioane de vizualizări cu piesa ”You Don’t Love Me” – în colaborare cu SICKOTOY, lansată în vara lui 2019.
Cu un sound visator si ritmat, care aduce in prim-plan o stare de reverie, fiecare experiena muzicala este o noua calatorie spre alte lumi pentru artista.

Roxen s-a nascut la Cluj, canta de la varsta de 7 ani, a participat la numeroase concursuri muzicale si a stiut mereu ca muzica este calea pe care o va urma in viata. Provine dintr-o familie de muzicieni, aa ca a fost familiarizata cu lumea muzicala inca din copilarie.

A testat mai multe genuri muzicale si considera ca stilul care i se potriveste cel mai bine este deep-house.

Mai multe detalii: https://www.showpass.ro/event/50733/INNA-special-exclusive-show

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1922
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Bucuresti
corina hebristean

Adaugat in urma cu 1530 zile, 20 Ian. 2020

Adaugat de corina.heb

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1014

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .