poze implant pentru refuz acustic la verde stop

Implant Pentru Refuz acustic la Verde Stop

Bucuresti , Bucuresti. Joi 29 Iunie 2017 19:00
Verde Stop Arena, Barbu Văcărescu nr. 162-164

Categorii: Muzica si Concerte

Pentru sezonul 2 de concerte, Backyard Acoustic Season se mută la Verde Stop - insula de verdeață din inima orașului! Seria de concerte începe la București joi, 29 iunie, cu cei de la Implant Pentru Refuz iar biletele sunt disponibile în avans prin rețeaua iabilet.ro.

"Albumul Live @ Unirii5 a luat fiinţă în toamna anului 2015, când am fost invitaţi să susţinem un concert acustic în grădina de la Unirii5. Am cântat piese care pentru noi înseamna foarte mult şi pe care am vrut să le oferim publicului într-o altă nuanţă. A fost o experienţă fantastică atât pentru noi cât şi pentru cei prezenţi la concert. Neştiut de noi a fost faptul că inginerul nostru de sunet, Uţu Pascu, a întregistrat întreg concertul. Am primit un val de reacţii pozitive şi asta ne-a entuziasmat să transpunem înregistrarea într-un album de sine stătător: ACUSTIC (LIVE @ UNIRII5).

În 2016 am decis să împărtăşim experienţa cu un public cât mai larg şi astfel a luat naştere un turneu acustic ce a cuprins mai multe oraşe din ţară precum: Timişoara, Arad, Bucureşti, Suceava, Buzău, Oradea, Baia Mare, Satu Mare, Cluj, Botoşani. Pentru ca experienţa să fie unică şi personală în fiecare locaţie, am hotărât să interpretăm piesa Apus diferit în fiecare oraş, alături de un talent local care să îşi imprime personalitatea pe melodie. A fost o experienţă unică de fiecare dată, iar acum dorim sa o împărtăşim cu voi la Backyard Acoustic Season. Ne vedem la concert!" - IPR

Un eveniment susținut de Silva. Partener media - Radio Guerrilla.

Biletele costă 30 de lei în avans (40 de lei în seara concertelor, la intrare) și sunt disponibile în rețeaua www.iabilet.ro.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1416
Cuvinte cheie: Bucuresti
lavi

Adaugat in urma cu 2485 zile, 10 Iun. 2017

Adaugat de v.tach

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3349

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .