poze hypestreet goes live baddies la bucuresti

Hypestreet Goes Live - Baddies la Bucuresti

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 5 Februarie 2010 22:00
Club Mojo

Categorii: Muzica si Concerte

In februarie Baddies vin la Bucuresti in cadrul evenimentului Hypestreet Goes Live, organizat de OneDay si Hypestreet. Concertul va avea loc in Club Mojo, iar in deschidere ii veti asculta pe The Mono Jacks.

Baddies e o trupa considerata de Guardian si BBC Introducing ca fiind o revelatie a lui 2009. Britanicii s-au organizat undeva prin 2007, cand gemenii Webster au mai adunat doi prieteni si au denumit aceasta coeziune muzicala si prieteneasca, Baddies. Atat critica de specialitate, cat si publicul englez, afirma ca se afla in cursa celor mai talentate trupe ale lui 2010. Cei patru englezi au debutat cu single-ul "Battleships", in octombrie 2008 si aproape un an mai tarziu si-au lansat primul album: "Do The Job". Determinarea din titlul discului, se transpune si la nivelul prestatiilor live, dinamica show-urilor asigurandu-le deja un loc pe scena editiei din 2010 a prestigiosului festival Glastonbury. Sunt frecvent asociati cu Franz Ferdinand, mai ales datorita unei aparente asemanari vestimentare (costume albastre si la unison), iar celor de la BBC UK le aduce aminte de Klaxons si Queens of the Stone Age.

In deschidere canta The Mono Jacks. Trupa a debutat in 2008, la petrecerea de deschidere a clubului Control, a participat la festivalul Firefest si la ultima editie Underlondon. Incadrati in curentul indie rock, cu influente Interpol, The Mono Jacks au afisat in concertele sustinute pana acum un sound inchegat, pasaje elegante, o prestatie live puternica si armonioasa, cu piese precum Maria si Push the Pedal.

Hypestreet este un proiect ce incurajeaza fuziunile artistice underground si aduce in prim plan realizari ale artistilor tineri care au ceva de spus si au nevoie de promovare, expozitii, carte, muzica si interviuri. Strada Hype este un mini-univers si o alta fata a Bucurestiului. Pe Hypestreet se circula cu bicicleta si skate-ul, iar iarna cu placa. Cafeaua se bea in galeria de arta digitala, seara se serveste vin la un performance de dans contemporan, iar pana spre dimineata lumea danseaza la un DJ set.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1563
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Bucuresti
iulia kacser

Adaugat in urma cu 5265 zile, 25 Dec. 2009

Adaugat de iulia.kacser

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 5002

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
concert ara malikian

Concert ARA MALIKIAN

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 25 Mai 2024
  • Ai ceva de zis?

    .