poze gabriel cotabita chapeau gala dedicata artistului de legenda

Gabriel Cotabita, Chapeau! Gala dedicata artistului de legenda!

Bucuresti , Bucuresti. Joi 29 Octombrie 2015 19:30

Categorii: Muzica si Concerte

Pe 29 Octombrie 2015 va avea loc “Gala Chapeau!” un eveniment unic in Romania, care reuneste artisti din toate generatiile pe hiturile lui Gabriel Cotabita.



Adrian Daminescu, Alex Velea, Antonia, Aurelian Temisan, Bodo, Connect-R, Cornel Ilie, Delia, Doru Todorut (Deep Central), Florin Ristei, Horia Moculescu, Jorge, Luminita Anghel, Loredana, Matteo, Marcel Pavel, Smiley, Mita (Bere Gratis), Monica Anghel, Nico, Nicoleta Nuca, Rashid, alaturi de VH2 si Andrei Tudor Band vor interpreta cele mai indragite melodii ale lui Gabriel Cotabita, intr-un spectacol fara precedent, prezentat de Mihai Bendeac.

“Chapeau” este prescurtarea expresiei “Chapeau à vous”, care exprima respectul si aprecierea, tradusa in limba romana prin: “Jos palaria!”

Evenimentul din 29 octombrie de la Sala Palatului propune astfel un concept nou pentru tara noastra: un spectacol care omagiaza carierele celor mai importanti artisti ai Romaniei, in cadrul unei Gale care prezinta parcursul lor de la inceputuri pana in prezent, privind spre viitor.

“Gala Chapeau!” este un regal muzical complet, care se anunta in aceeasi masura plin de surprize si incarcat de emotie, Gabriel Cotabita fiind alaturi de prietenii sai din industrie si de publicul din sala pentru a asculta “Domnisoara, nu pleca”, “Raiul e pe pamant”, “Conventional”, “Cand zambesti” sau ”Noapte albastra”, precum si multe alte piese, reinterpretate si sustinute pe scena Salii Palatului de catre unele dintre cele mai indragite voci din Romania.

Evenimentul este in acelasi timp un cadou muzical oferit de catre prietenii sai din lumea artistica, in cautarea unui mod in care sa ii declare public "Jos palaria, Gabi! in preajma aniversarii a 60 de ani de viata a artistului si in anul aniversarii a 40 de ani dedicati scenei.

Bilete Gala Chapeau – Gabriel Cotabita
VIP – 190 de lei
Categoria I – 150 de lei
Categoria II – 125 de lei
Categoria III – 100 de lei
Categoria IV – 65 de lei
Biletele se pot cumpara online sau prin reteaua Eventim (magazinele Orange, Germanos, Vodafone, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti, hipermarketurile Carrefour si benzinariile OMV).

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 906
Cuvinte cheie: Bucuresti
miriam miriam

Adaugat in urma cu 3093 zile, 10 Oct. 2015

Adaugat de Valpro

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3593

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .