poze festivalul george enescu la cinema
poze festivalul george enescu la cinema

Festivalul George Enescu la cinema

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 12 Iulie 2013 - Sâmbătă 31 August 2013

Categorii: Muzica si Concerte

Grand Cinema Digiplex oferă publicului posibilitatea de a-şi cumpăra bilete pentru transmisiunile în direct ale spectacolelor de la Festivalul George Enescu în sălile de cinema

Începând cu 1 septembrie, Grand Cinema Digiplex va transmite în direct cele mai importante concerte din cadrul ediţiei 2013 a Festivalului George Enescu. Special pentru cei care nu au avut încă ocazia să îşi achiziţioneze bilete pentru festival sau, pur şi simplu, îşi doresc o experienţă alternativă de vizionare a spectacolelor, Grand Cinema Digiplex le oferă posibilitatea de a-şi cumpăra bilete pentru transmisiunile în direct ale spectacolelor în sălile de cinema.

Una dintre cele mai interesante producții ale acestei ediții este cu siguranță “The Infernal Comedy - O crimă melodramatică”, povestea unui ucigaș în serie întors din morți pentru a-și prezenta viața. Personajul principal este nimeni altul decât marele actor John Malkovich, care asigură și lectura. Acesta va fi înconjurat de instrumente baroce și acompaniat de trei soprane, muzica variind de la Mozart, Haydn, Vivaldi la Ludwig Van Beethoven.

Cea de-a XXI ediție a Festivalului George Enescu va aduce pe ecranele de la Grand Cinema Digiplex concerte ale unora dintre cele mai renumite orchestre și ansambluri muzicale din lume: London Philharmonic Orchestra, Orchestre de Paris, Rundfunk – Sinfonieorchester Berlin, Orchestra Sinfonica Nazionale della Rai, Royal Stockholm Philharmonic Orchestra, Russian National Orchestra. Serile dedicate operei și baletului vor fi asigurate de compania de dans Vortice din Portugalia.
Având o tradiţie de peste 50 de ani, Festivalul George Enescu este cel mai important eveniment cultural internaţional organizat în România și un adevărat brand cultural de țară. De-a lungul timpului, pe scena Festivalului au urcat nume mari ale muzicii clasice din întreaga lume.

Biletele transmisiunilor în direct sunt disponibile spre cumpărare on-line și la casele de bilete ale Grand Cinema Digiplex.

Programul complet al spectacolelor Festivalului George Enescu transmise în direct pe ecranele Grand Cinema Digiplex poate fi găsit pe http://www.grandcinemadigiplex.ro/ro/spectacole/evenimente-speciale/item/394.

Mai multe detalii: http://www.grandcinemadigiplex.ro/ro/spectacole/evenimente-speciale/item/394.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1489
Cuvinte cheie: Bucuresti
people

Adaugat in urma cu 3935 zile, 12 Iul. 2013

Adaugat de PEOPLE

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 305

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .