poze festivalul berii zilele prieteniei bergenbier la bucuresti

Festivalul berii "Zilele Prieteniei Bergenbier" la Bucuresti

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 28 Iunie 2014 16:00 - Sâmbătă 28 Iunie 2014
Piata Constitutiei

Categorii: Muzica si Concerte

Festivalul Berii - "Zilele Prieteniei Bergenbier" ajunge si la Bucuresti la finalul lunii iunie 2014 si va avea loc in Piata Constitutiei

Mâini în aer, atmosferă incediara, trupe alese pe sprânceană, ore întregi de muzică plină de forță și multă bere băută alături de prieteni sunt elementele care compun cea mai mare manifestare muzicală din vara 2014: „Zilele Prieteniei Bergenbier”. 

 


Program "Zilele Prieteniei Bergenbier" la Bucuresti 


Shadowbox, C.T.C, Robin and the Backstabbers, R.O.A, Vița de Vie și Vunk sunt trupele care promit să facă Piața Constituției din București neîncăpătoare în ziua de sâmbătă, 28 iunie, și să ofere publicului un show plin de forță și ritm. Weekend-ul prietenilor va continua și în ziua de duminică, 29 iunie, când vom cânta împreună cu trupele COMA, ZOB, O.C.S., Șuie Paparude și Paraziții. Intrarea în ambele zile de concert este liberă!


 


Bergenbier duce mai departe conceptul de eveniment creat anul trecut, iar pe durata concertelor, bucureștenii vor deveni mesagerii prieteniei și ai faptelor bune alături de artiștii care vor promova spiritul prieteniei și vor împarți gânduri pozitive. După show-ul de la București, unul dintre cele mai așteptate din această vară, alte 6 orașe urmează să bifeze prietenia pe harta concertelor: Ploiești, Arad, Alba Iulia, Brașov, Galați și Constanța. 


 


Ca și în 2013, „Zilele Prieteniei Bergenbier” încurajează muzica bună, dar și trupele prietene locale care au ocazia să se afirme pe scenă. În fiecare oraș în care evenimentul „Zilele Prieteniei Bergenbier” are loc, două trupe prietene vor deschide concertele. Aceste trupe sunt alese de fani și de prieteni, în urma unui concurs desfășurat online. Astfel, în ziua de sâmbătă, bucureștenii îi pot asculta pe: Yelosonics și Up to Eleven, iar duminică, trupele The Speakers și Moebius sunt programate să deschidă evenimentul.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 4776
Cuvinte cheie: Bucuresti
aleonte yasmine

Adaugat in urma cu 3619 zile, 23 Mai. 2014

Adaugat de cucubaubau13

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3708

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .