poze fashion united night shopping party

Fashion United Night Shopping Party

Bucuresti , Bucuresti. Marţi 10 Noiembrie 2009 20:00
Plaza Romania

Categorii: Muzica si Concerte

In perioada 10-12 noiembrie, vizitatorii Plaza Romania vor putea asista, incepand cu orele 20:00, la o serie de concerte si show-uri de dans, sustinute de unele dintre cele mai cunoscute trupe romanesti,

Directia 5, Nicoleta Luciu si Simplu concerteaza in Plaza Romania. Organizatorii vor oferi vizitatorilor garantat vouchere de peste 10.000 euro doar in cele trei zile, valabile in magazinele partenere din cadrul centrului comercial.
Dupa Loredana, Zdob si Zdub, Sistem, trupa Directia 5 va da startul la distractie si cumparaturi in data de 12 noiembrie, incepand cu orele 21:00. Organizata sub conceptul de Night Shopping Party, cu ocazia implinirii a cinci ani de existenta a centrului comercial Plaza Romania, ziua de 10 noiembrie va contine programe interactive cu copiii si concursuri cu premii instant, sustinute de Cosmina Pasarin si Vali Barbulescu. Vali Barbulescu va da tonul disctractiei si la platane iar Nicoleta Luciu va sustine un concert pentru vizitatorii Plaza Romania.
Show de dans si muzica in zilele de 11 si 12 noiembrie: Simplu si Flamingo Boys
In 11 noiembrie, trupa Simplu isi asteapta publicul la concert in Plaza Romania. Pana la orele concertului, atmosfera va fi sustinuta de CRBL si Elena, partenera de la emisiunea "Dansez pentru tine" care vor juca atat rolul de MC cat si de dansatori profesionisti. In 12 noiembrie, incepand cu orele 21:00, vizitatorii Plaza Romania vor putea asista la un show incendiar de dans al trupei Flamingo Boys. Seara va fi incheiata cu un concert Cream.
Organizatorii pun instant la dispozitia vizitatorilor premii de peste 10.000 euro.
Vizitatorii Plaza Romania vor putea beneficia de reduceri garantate de 50 lei in magazinele partenere din Plaza Romania, doar in perioada 10-12 noiembrie. Valoarea cumulata a voucherelor oferite de centrul comercial depaseste 10.000 euro, pentru toate cele trei zile de evenimente. Vizitatorii vor putea face cumparaturi pana la orele 23:00 si vor putea asista la o serie de concerte organizate de Plaza Romania in zilele respective.
"Dupa cinci ani pe piata locala, Plaza Romania a ajuns la maturitate si doreste sa ofere clientilor sai un mix perfect de shopping si distractie, cu ocazia aniversarii. Oferim vizitatorilor cele mai bune reduceri la magazinele noastre si cele mai bune trupe de pe piata, alese cu grija de echipa noastra, pentru toate gusturile. Am fost challangeri la inceput, prin brandurile pe care le-am adus pentru prima oara pentru bucuresteni in Plaza Romania si dorim sa le multumim prin aceste evenimente si premii instant pentru ca de atatia ani au preferat sa ramana alaturi de noi", a declarat Radu Tanasescu, COO Anchor Grup.
De la inceputul campaniei de aniversare a cinci ani de Plaza Romania, organizatorii au ofert la tombola premii de peste 100 000 de euro. Marele premiu al campaniei, oferit prin tragere la sorti, este un Audi TT Roadster.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1137
Cuvinte cheie: Bucuresti
iulia kacser

Adaugat in urma cu 5283 zile, 07 Nov. 2009

Adaugat de iulia.kacser

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 5002

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .