poze fallen boeme si b a r s in club a

Fallen, Boeme si B.A.R.S. in Club A

Bucuresti , Bucuresti. Marţi 9 Iulie 2013 19:30
Strada Blanari 14

Categorii: Muzica si Concerte

Seara de concert in Club A din capitala.

Marți, 9 iulie, de la ora 19:30, va avea loc o nouă seară de concurs din cadrul ediția a doua a Trofeului Club A - Avanpost Rock. Vor evolua trupele Fallen, Boeme și B.A.R.S. Intrarea este liberă.
Fallen este o formație metal înființată în decembrie 2012, la inițiativa lui Soso (solist vocal) și a lui Matei (chitară ritmică, backing vocals, growls). Celor doi li s-au alăturat Vlad (chitară), Gabi (bass) și Luca (tobe). În privința stilului, Fallen a absorbit influențe din diverse etape ale muzicii rock, de la clasici precum Kiss și Rush, până la nume aflate acum în vogă, cum ar fi Bullet For My Valentine și Aveneged Sevenfold. În primele șase luni de activitate, trupa a repetat asiduu, a compus piese și bineînțeles a susținut primele ei cântări. Acum se prezintă cu optimism pe scena Trofeului Club A.
Boéme este un proiect acustic, cu influențe rock, pop și ambiental, format din Diana Burciu (voce, pian), Robert Finariu (chitară, backing vocals) și Cătălin Gurău (percuție, tobe). Trupa s-a înființat în 2012, când Diana și Robert au definitivat un set de compoziții proprii.
Iată cum se autodescriu cei trei: "Natura este cea care ne inspiră adesea, deși se întamplă să cântăm și despre experiențe personale sau societate. Robert reprezintă forța în aceste piese, în timp ce Diana reprezintă sensibilitatea, iar Cătălin, evident, este cel care menține pulsul. Boéme este proiectul în care ne simțim liberi să fim așa cum suntem fiecare."
B.A.R.S cântă de la începutul lui 2012, avându-i în componență pe Bogdan Sindile (voce, chitară ritmică), Robert Romanca (chitară solo), Stefan Papin (bas) și Marius Deak (tobe). Genul abordat poate fi descris ca rock alternativ.
Formația a cântat deja în mai multe cluburi bucureștene și a luat parte la concursul organizat de Vama la Garajul Europa FM. Cu experiența acumulată, B.A.R.S speră să facă o impresie foarte bună și la Trofeul Club A.
Intrarea este libera.

Mai multe detalii: http://www.no3.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 746
popadriana

Adaugat in urma cu 3941 zile, 05 Iul. 2013

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .