poze eyedrops silent concert

Eyedrops - silent concert

Bucuresti , Bucuresti. Joi 17 August 2017 21:00
Expirat Halele Carol, Str. Constantin Istrati Nr. 1

Categorii: Muzica si Concerte

„Muzică făcută pe ascuns” este primul dintr-o serie de concerte menite să ne aducă mai aproape. Mai aproape de voi și de noi înșine. Ce înseamnă asta?

Va fi un „silent concert” - ca o șoaptă. Va fi secretul nostru. Începem în intimitatea unui spațiu familiar. Începem acasă. Apoi, încet, încet ne vom duce tot mai departe, încercând să respectăm liniști tot mai adânci în drumul nostru, să deschidem spații tot mai străine obișnuinței noastre.

Ne vedem pe 17 august la Expirat, pe terasă, în aer liber, ca să ne cunoaștem chiar și mai bine. E o premieră pentru noi, cel mai probabil și pentru voi, așa că avem toate motivele să fim entuziaști. Avem 300 de căști și câteva secrete de șoptit.

Când taci te-auzi prea tare.

Trupa EYEDROPS și-a început activitatea în 2012, prezentându-se în fața publicului cu piese în limba Engleză. Odată cu anul 2015 și cu îmbrățișarea limbii Române ca mediu de exprimare, trupa și-a consolidat propria poziție pe piața românească de muzică, lansând piese ca „Spre Soare”, „Prezent”, sau „Bicicleta”. Concertele EYEDROPS au fost descrise ca fiind în mod paradoxal energizante și generatoare ale unei stări de puternică melancolie, iar discursul băieților este caracterizat de o surprinzătoare și simplă sinceritate. Temele abordate în cântecele EYEDROPS sunt cu precădere de natura socială și spirituală, cu un puternic accent pe tema renunțării la frică, în toate formele ei.

Pe 24 aprilie, EYEDROPS au lansat primul lor album, intitulat „PREZENT”. Despre el, baieții spun: „Prezent reprezintă o destinație și un început de drum. Este rezultatul tuturor întâlnirilor și rătăcirilor, reușitelor și greșelilor noastre. El aparține în egală măsură tuturor celor pe care i-am bucurat sau deranjat, tuturor celor care ne-au arătat calea, prin puterea exemplului sau opoziție, prin critici sau sprijin necondiționat.”

Concertul se va auzi doar prin căști wireless, iar numărul acestora este limitat la 300.
Cumpărătorii de bilet primesc o pereche de câști la intrare, pe durata prestației, în seara evenimentului. Pentru cei ce nu doresc să asculte live-ul, intrarea în terasă este liberă.

Acces: 25 de lei în avans / 30 lei la intrare, în seara evenimentului
Bilete disponibile în pre-sale via iaBilet.ro, aici: https://www.iabilet.ro/site/event/29553/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 814
Cuvinte cheie: Bucuresti
lavi

Adaugat in urma cu 2447 zile, 07 Aug. 2017

Adaugat de v.tach

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3349

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .