poze delia alaturi de carla s dreams pe scena de la arenele romane

Delia, alaturi de Carla's Dreams pe scena de la Arenele Romane

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 7 Mai 2016

Categorii: Muzica si Concerte

Pe 7 mai la Arenele Romane din Bucuresti (in aer liber), Global Records si BestMusic Live Concerts va invita la lansarea noului album Carla's Dreams, al doilea din cariera, "NGOC". Fanii vor putea asculta piesele care au cucerit radiourile si televiziunile din Romania “P.O.H.U.I”, “Lumea ta”, “Cum ne noi”, “Sub pielea mea”, “Te rog”, “Aripile”, dar si piese noi care vor fi incluse pe albumul “NGOC”.

Primul artist care li se alatura celor de la Carla’s Dreams este chiar Delia, alaturi de care artistii au interpretat super hitul “Cum ne noi” si careia i-au compus piesa “Da, mama”. Alte nume mari li se alatura celor de la Carla's Dreams si vor fi anuntate in saptamanile urmatoare.

Carla’s Dreams sunt artistii nonconformisti, talentati, creativi care cuceresc Romania si impresioneaza prin mesajele puternice, sound-ul divers, colaborarile de success cu INNA, Antonia, Delia. Se poate spune ca 2015 a fost anul celor de la Carla’s Dreams. Cel mai vizionat video de pe YouTube in Romania este “Cum ne noi”, (37 de milioane de vizualizari), colaborarea artistilor cu Delia, piesa care a fost locul 1 incontestabil pe radio si TV in Romania. Tot ei au compus piesa “Da, mama”, interpretata de Delia care are 31 de milioane de vizualizari. Piesa “Te rog” a devenit virala pe Internet, imediat ce s-a lansat, locul 1 pe radio si TV, cu aproape 22 de milioane de vizualizari. Nonconformistii artisti sustin concerte sold out atat in Romania, cat si in Republica Moldova. La inceputul lui 2016, au lansat piesa “Sub pielea mea #eroina”, o piesa cu un videoclip controversat, care a strans in 20 de zile aproape 10 milioane de vizualizari.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 873
Cuvinte cheie: Bucuresti
miriam miriam

Adaugat in urma cu 2920 zile, 31 Mar. 2016

Adaugat de Valpro

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3593

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .