poze  de la paris la micul paris french swing chansonnettes tango

"De la Paris la Micul Paris – French Swing, Chansonnettes & Tango

Bucuresti , Bucuresti. Miercuri 9 Martie 2016 18:30

Categorii: Muzica si Concerte

Diana Tudor alaturi de Taraful Bucuresti, cu sprijinul „The Victorian Rose Gallery”, va invita la concertul “De la Paris la Micul Paris – French Swing, Chansonnettes & Tango” pe data de 9 martie, miercuri de la ora 19.00, in minunata locatie a galeriei de arte frumoase din Calea Victoriei nr. 210.



Muzica Micului Paris - Bucurestiului Interbelic

Spectatorul se poate plimba prin incaperile decorate cu gust unde va fi intampinat de atmosfera pariziana, delectandu-si simturile cu cele mai frumoase piese de dragoste. Hapenning-ul pe care vi-l promitem va fi o creatie artistica practicata si consumata in grup restrans, sofisticata, eveniment pe care suntem siguri ca nu il veti uita usor.

Invitatul este incurajat sa se apropie de artisti intr-un cadru firesc in care se gasesc obiecte de arta autentice, dar si alte obiecte frumoase ce tin de cotidian. Veti patrunde intr-un spatiu neconventional, destinat unui public avizat, iubitor de arta in care abunda decoratiuni incantatore, ceasuri ale unor orologerii cunoscute, mobilier clasic si colonial, tesaturi amintind de epoca Regelui Soare, cristaluri scanteietoare, covoare incarcate cu magia Orientului, candelabre ca in palatele dogilor si lampi din Levant.

Alaturi de Mircea Constantin-viola si Doru Zamfir –acordeon, Diana Tudor va interpreta chansonete si tangouri cu acorduri de swing-jazz. Repertoriul va include piese cunoscute ale anilor 30’-40’ precum: Soul le ciel de Paris, Padam – Padam, Mademoiselle de Paris, Champs-Elysees, Et si tu n’existais pas, dar si melodii ale Bucurestiului Interbelic: Zaraza, Astazi e ziua ta, Vrei sa ne-tâlnim sambătă seara, Sub balcon eu ti-am cantat o serenada, Hai, Cosar, etc.

Diana Tudor a susținut numeroase recitaluri și concerte în București și în țară, interpretând repertoriul de chansonete franțuzești, café-concert, musical, jazz-swing și de alte genuri de muzică în cadrul ‘Bucharest Music Film Festival’ (ARCUB), Festivalului ’Simfonii de Vară’ din București, la Teatrul Regina Elisabeta, Teatrul Godot, Teatrul Maria Filotti din Brăila, sub patronajul Academiei Române: la Universitatea Dimitrie Cantemir, la sediul UNITER (’Gala-Le Théâtre’), la Marriott Bucharest Grand Hotel și în cadrul unor alte evenimente culturale. Este solistă, organizatoare și prezentatoare a numeroase concerte și spectacole susținute de tineri muzicieni din țară și din străinătate în cadrul Universității Dimitrie Cantemir din București.

Accesul la eveniment se face incepand cu ora 18.30.

Intrare se face pe baza de donatie artist de 30 lei/persoana.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 864
Cuvinte cheie: jazz , Evenimente Bucuresti
miriam miriam

Adaugat in urma cu 2971 zile, 29 Feb. 2016

Adaugat de Valpro

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3593

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .