poze concertul craciun vienez cel mai a teptat regal muzical in aj

Concertul “Crăciun Vienez” – cel mai așteptat regal muzical în aj

Bucuresti , Bucuresti. Joi 22 Decembrie 2022 20:00 - Joi 22 Decembrie 2022
Strada Ion Campineanu nr.28, Sala Palatului

Categorii: Muzica si Concerte

Numar min/max participanti: 100/4000

Doar o zi ne mai desparte de cel mai așteptat eveniment muzical al sărbătorilor de iarnă, Concertul „CRĂCIUN VIENEZ”. Faimoasa orchestră Johann Strauss Ensemble își va încheia turneul în România, printr-o reprezentație de excepție, joi 22 decembrie, la Sala Palatului din București, de la ora 20:00. Peste 3000 de spectatori sunt așteptați la eveniment.

Concertul „CRĂCIUN VIENEZ” aduce în fața publicului iubitor de frumos un repertoriu unic alcătuit din lucrări de muzică clasică ce aparțin celor mai mari compozitori ai tuturor timpurilor (Strauss, Mozart, Haydn, Beethoven, Schubert sau Dvorak), valsuri sau arii de opera celebre. Sunetul tipic austriac, virtuozitatea muzicienilor și momente fine de umor, garantează un spectacol de neuitat.

Alaturi de faimoasa orchesta vor urca pe scena și trei dintre cei mai apreciați soliști de muzică clasică din România: tenorul Alin Stoica, soprana Tina Munteanu și tenorul Christian Christoff.

Prim solist și dirijor al concertelor unice susținute de Johann Strauss Ensemble este Russell McGregor talentatul și charismaticul dirijor al orchestrei celebrului palat Schonbrunn din Viena. Sub bagheta lui Russel McGregor, au performat vedete ale muzicii de operă, precum Luciano Pavarotti, Jose Carreras sau Ildiko Raimondi și mulți alții.

Cu o tradiție de peste 16 ani pe scenele din România, orchestra Johann Strauss Ensemble a început un turneu național în țara noastră pe data de 12 decembrie, dar a susținut și două spectacole în Bulgaria. Este cu siguranță cea mai iubită orchestră de către publicul din român, mărturie stand zecile de concerte cu casa închisă pe care aceasta le-a susținut timp de 16 ani în cadrul deja tradiționalului Turneu de Crăciun.

Fondată în anul 1985, orchestra Johann Strauss Ensemble este alcătuită dintre cei mai talentați muzicieni din Austria, mulți dintre aceștia fiind de naționalități diferite, dar cu toții colaborând cu orchestre prestigioase din Viena, Linz sau Salzburg. Sunetul tipic și unic austriac, plus o picătură de umor, stau la baza succesului internațional al acestei orchestre de virtuoși, aplaudată cu entuziasm de spectatori de pe toate meridianele. Johann Strauss Ensemble a reușit să încânte toată Europa prin perfomantele sale muzicale. S-au bucurat de reprezentațiile orchestrei spectatori din Paris, Londra, Monaco, Madrid, Roma, Bruxelles, Berlin, Zurich, Hamburg, Salzburg Linz și desigur, Viena. În turneul Australian muzicienii de la Johann Strauss Ensemble au fost numiți “Regii Valsului”.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, ticketnet.ro, www.salapalatului.ro, www.bilet.ro și format printat la casa de bilete a Salii Palatului sau în magazinele Flanco, Muzica, IQ BOX și pe terminalele Selfpay.
Parteneri media: Metropola TV, Radio România Actualități, Radio România Cultural, Radio România București FM, Revista Femeia, Revista Famost, prwave.ro, e-femeia.ro, fashion8.ro, widemagazine.ro, cityvisionmagazine.ro, daciccool.ro, spotmedia.ro, boncafe.ro.

Mai multe detalii: https://www.iabilet.ro/bilete-craciun-vienez-cu-johann-strauss-ensemble-si-russell-mcgregor-76974/

Pret bilet: 249 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 60
ioana marin

Adaugat in urma cu 37 zile, 21 Dec. 2022

Adaugat de ioana marin

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 100

Alte Evenimente din Bucuresti
atelier de pictat saco e la sediu

ATELIER DE PICTAT SACOȘE – LA SEDIU

Bucuresti, Bucuresti. Vineri 27 Ianuarie 2023
atelier de mar i oare quilling la sediu

ATELIER DE MĂRȚIȘOARE QUILLING – LA SEDIU

Bucuresti, Bucuresti. Vineri 3 Februarie 2023
atelier de mar i oare din fetru la sediu

ATELIER DE MĂRȚIȘOARE DIN FETRU – LA SEDIU

Bucuresti, Bucuresti. Vineri 10 Februarie 2023
atelier de mar i oare din lemn la sediu

ATELIER DE MĂRȚIȘOARE DIN LEMN – LA SEDIU

Bucuresti, Bucuresti. Vineri 17 Februarie 2023
  • Ai ceva de zis?

    .