poze concert vita de vie electric

Concert Vita de Vie - Electric

Bucuresti , Bucuresti. Miercuri 27 Noiembrie 2019 21:30
Hard Rock Cafe, Sos. Kiseleff, nr. 32, Parc Herastrau

Categorii: Muzica si Concerte

Pe 27 noiembrie, de la ora 21:30, va asteptam la Hard Rock Cafe la un show cu Vita de Vie Electric! Nu avem mese in fata scenei pentru un show total.

Povestea fără sfârșit Vița de Vie, începe în 1996, cand cinci oameni mânați de dorința muzicii s-au adunat într-o zi să-și unească idealurile. Un an mai târziu, alături de un Despot tănăr și necopt, formația reușește prin albumul „Rahova” să se facă auzită printre trupe ca Holograf sau Timpuri Noi. Cu al doilea album, „ Fenomental” se intalează pe piața muzicală românească definitiv, și ia naștere legendarul „Basul și cu toba mare”. Pe parcursul următoarelor 7 albume, Vița de Vie evoluează cochetând cu diverse genuri muzicale, de la alternative la rapcore, nu metal, jazz, reggae și acoustic. În aventura lor muzicală au colaborat cu artiști de seamă precum K-gula, Ganja, Parazitii și Suie Paparude în scopul lor de a ridica muzica trupei la un alt nivel artistic prin stiluri îndrăznețe și abordări inovative.

Hit-uri consacrate precum „Basul și cu toba mare”, „Sunetul mai tare”, „Praf de stele”, „Varză”, „Beat mort”, „Haihui” sunt adesea întâlnite în concertele marca Vița de Vie, mereu live, mereu oferind publicului o prestație de excepție prin sunetul lor, carisma și abilitățile nesămuite în muzica proprie cu care ne încântă de fiecare dată

Decibelii nu ating niciodată cote alarmante în concertele Vița de Vie, cu cât mai tare cu atât mai bine, sunetul de calitate îmbracă urechile fanilor într-un veșmânt al energiei și al emoției pure, unde fiecare notă se unduiește cu ușurință și contribuie la un tot unitar unic spre satisfacerea totală a publicului însetat de artă.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

Biletele au urmatoarele preturi:
- Cu loc la masa in sala: 79 lei (doar 200 de locuri)
- Fara loc, in picioare: 49 lei

Vino la Hard Rock Cafe sa fii aproape de arti?tii tai prefera?i ?i sa te bucuri de muzica lor, într-o atmosfera unica! Show-urile explozive, colectia de suveniruri care î?i reamintesc de legendele muzicii ?i calitatea sunetului îti garanteaza cea mai placuta experienta live.

Pentru acest eveniment nu este permisa anularea biletelor.

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - Soseaua Kiseleff, nr. 32
Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.

Copiii sub 7 ani au acces gratuit.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM

Mai multe detalii: https://www.iabilet.ro/bilete-concert-vita-de-vie-electric-42515/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 852
Cuvinte cheie: jazz , rock , Evenimente Bucuresti
corina hebristean

Adaugat in urma cu 1706 zile, 28 Iul. 2019

Adaugat de corina.heb

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1014

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .