poze concert selah sue la arenele romane

Concert Selah Sue la Arenele Romane

Bucuresti , Bucuresti. Duminică 22 Septembrie 2013 20:00
Cutitul de Argint Nr. 26

Categorii: Muzica si Concerte

Concertul celebrei artiste Selah Sue va avea loc in data de 22 septembrie la Arenele Romane

Selah Sue va oferi publicului prezent o reprezentatie deosebita, izvorata din talentul sau muzical extraordinar si din prezenta scenica incantatoare. Arenele Romane vor fi invaluite de sonoritatile unor piese precum Raggamuffin, Crazy Vibes, Summertime, Zanna si bineinteles, ale binecunoscutei This World.Cantareata belgiana este o adevarata revelatie a noului val de muzicieni care a atras atentia inca de la primul material lansat: EP-ul Black Part Love. Acesta s-a bucurat de un mare succes, iar Selah a fost invitata sa cante pe scena mai multor festivaluri mari din lume. 

In 2011 a fost lansat primul sau album, intitulat chiar Selah Sue cu care a cucerit iremediabil ascultatori de pretutindeni. Stilul abordat de artista este unul original, un mixt incitant de muzica reggae, soul si jazz, care a propulsat-o rapid in topul celor mai apreciate cantarete din lume, in Europa ajungand la o cifra de 740.000 de copii vandute. 

Selah a cucerit si continentul nord-american, inregistrand vanzari de 400.000 de albume si aprecieri multiple venite din partea unor reviste prestigioase precum The Rolling Stones. 

Cel mai cunoscut single al artistei este, fara indoiala, This World care a obtinut discul de platina, iar pentru Raggamuffin, Crazy Vibes si Zanna si-a trecut in palmares discuri de aur. 

Selah Sue nu s-a remarcat numai prin timbrul sau vocal unic, usor recognoscibil, ci si prin priceperea cu care manuieste chitara, astfel ca, avand parte de suportul unui intreg ansamblu muzical, concertele artistei constituie experiente de neuitat in aria muzicii live. 

Selah Sue la Arenele Romane va fi un eveniment deosebit, cu care Phoenix Entertainment deschide oficial sesiunea de toamna a concertelor inedite. Evenimentul va incepe de la ora 20:00, iar accesul publicului va posibil de la ora 19:00.

Mai multe detalii: http://www.eventim.ro/

Pret bilet: 80 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1284
popadriana

Adaugat in urma cu 3956 zile, 23 Iul. 2013

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
concert ara malikian

Concert ARA MALIKIAN

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 25 Mai 2024
  • Ai ceva de zis?

    .